Bootcamp Hoograven

Duurstedelaan

Donderdag om 19:15 tot 20:15: Yolates (Duurstedelaan)

In de gymzaal op de Duurstedelaan wordt in het najaar en in de winter Yolates gegeven. Yolates is een combinatie van Pilates en Yoga. De gymzaal is een onderdeel van de Bredeschool Hoograven en ligt midden in de wijk. De deur is ongeveer 10 minuten open dus je hebt ruim de tijd om naar binnen te gaan. Je loopt naar links, rechts de trap op en dan is het de gymzaal aan de linkerkant. Neem een yogamatje mee als je die hebt.

Roelof Drosthof

Dinsdag om 19:30 tot 20:30: Kickboksbootcamp (Winter: Roelof Drosthof)

Bij het Roelof Drosthof ligt een goed aangelegd grasveld. Hierop kan lekker bewogen worden. Het grasveld ligt tussen de woningen in. Het is erg goed bereikbaar voor de sporters van Sporten Voor je Deur! Op het Roelof Drosthof wordt in het najaar en in de winter Kickboksen gegeven. In de zomer gebeurt dat op de dichtbijgelegen Oud-Wulvenlaan.

Oud-Wulvenlaan

Dinsdag om 19:30 tot 20:30: Kickboksbootcamp (Zomer: Oud-Wulvenlaan)

De Oud-Wulvenlaan is een lange laan naast het winkelgebied aan ’t Goylaan in Hoograven. Er ligt een mooie speeltuin met een grasveld. Hier wordt wekelijks kickboksen gegeven in de het voorjaar en in de zomer. In het najaar en de winter gaat de kickboksgroep naar de Roelof Drosthof een paar straten verderop. Hier is meer verlichting en dat is in de donkere maanden prettiger sporten.