Ouder kind sport

Kids van 2-6 jaar: Is jouw kleine ook vroeg wakker en actief, weekend of niet? Vindt hij of zij het heerlijk om buiten te ravotten? Dan is ouder-kindsport op ons fort echt iets voor jullie! Sporten voor je Deur verzorgt iedere eerste zaterdag van de maand een vrolijke sportles. Je hoeft geen fitmom of -dad te zijn om mee te doen: alles draait om plezier. Je traint zowel cardio als je spieren. De combinatie van sport, spel en heuse bootcamp-oefeningen maakt sporten een feestje voor jou en je peuter of kleuter. De lessen zijn speciaal voor ouders met kinderen van 2 tot 6 jaar. Handig, zo heb je altijd je levende dumbbell bij de hand. Houd er wel rekening mee dat hoe jonger je kind is, hoe meer je moet rennen om hem of haar bij de les te houden (maar dat is ook bewegen, toch?). Als je wilt, kunnen jullie na de les uitpuffen in de festivalachtige sfeer van het Terraseiland. Koffie en appelsap staan op de kaart.

Datum en tijden

Lessen voor ouders met kinderen van 2 t/m 6 jaar

Iedere eerste zaterdag van de maand van 09.30 tot 10.15 uur

2 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september 2022

Meer informatie & aanmelden

Een strippenkaart voor 5 lessen voor ouder & kind kost € 65,- en is het hele seizoen geldig. Een losse les kan ook, dat kost € 15,-

Voor leden van Sporten Voor je Deur kost het 1 credit.

 

Vanaf 6 jaar en ouder: Heerlijk samen met je kind Kickboksen. Opzet van de les:
Na een goede warming up leer je technieken zoals de: Jab, Hook, Uppercut, Front Knee, Front Kick en Low Kick. Tussendoor dagen we je flink uit: sprinten, opdrukken, buikspieren trainen etc. Het is bedoeld voor ouders met kinderen vanaf 6 jaar. De eerste keer zullen we kickbokshandschoenen uitdelen. Maar als je het leuk vindt en door wil gaan moet je die zelf aanschaffen (vanwege hygiëne)