Ouder kind sport

Kids van 2-6 jaar: Is jouw kleine ook vroeg wakker en actief, weekend of niet? Vindt hij of zij het heerlijk om buiten te ravotten? Dan is ouder-kindsport op ons fort echt iets voor jullie! Sporten voor je Deur verzorgt iedere zaterdag een vrolijke sportles. Je hoeft geen fitmom of -dad te zijn om mee te doen: alles draait om plezier. Je traint zowel cardio als je spieren. De combinatie van sport, spel en heuse bootcamp-oefeningen maakt sporten een feestje voor jou en je peuter of kleuter. De lessen zijn speciaal voor ouders met kinderen van 2 tot 6 jaar. Handig, zo heb je altijd je levende dumbbell bij de hand. Houd er wel rekening mee dat hoe jonger je kind is, hoe meer je moet rennen om hem of haar bij de les te houden (maar dat is ook bewegen, toch?). Als je wilt, kunnen jullie na de les uitpuffen in de festivalachtige sfeer van het Terraseiland. Koffie en appelsap staan op de kaart.

Vanaf 6 jaar en ouder: Heerlijk samen met je kind Kickboksen. Opzet van de les:
Na een goede warming up leer je technieken zoals de: Jab, Hook, Uppercut, Front Knee, Front Kick en Low Kick. Tussendoor dagen we je flink uit: sprinten, opdrukken, buikspieren trainen etc. Het is bedoeld voor ouders met kinderen vanaf 6 jaar. De eerste keer zullen we kickbokshandschoenen uitdelen. Maar als je het leuk vindt en door wil gaan moet je die zelf aanschaffen (vanwege hygiëne)

TARIEVEN

Algemene voorwaarden van toepassing. Abonnementhouders kunnen aanvullende credits kopen om naast hun wekelijkse bootcamp les ook extra andere lessen te volgen. Bij het afsluiten van een abonnement krijg je credits, deze gebruik je om je in te schrijven voor een training. Credits zijn een kalendermaand geldig. Met andere woorden: je kunt een gemiste training in dezelfde kalendermaand inhalen. Een abonnement sluit je af voor minimaal 3 maanden. Het abonnement wordt daarna automatisch steeds met een maand verlengd. Het beëindigen van een abonnement gebeurt, middels een email naar info@sportenvoorjedeur.nl, met een opzegtermijn van tenminste 1 maand. Dus als je op 14 april opzegt wordt het abonnement per 1 juni stopgezet. Wij hanteren geen inschrijfgeld. Tussen kerst en oud en nieuw zijn er geen lessen, in de zomervakantie is er een aangepast rooster.