Webshop

Bestellen

Wil je een van de producten bestellen? Neem dan gerust contact op via het contact formulier of bel mij op 06 – 46035633

Heerlijke Sporten Voor je Deur hoody

Hoody – 45,00 €

Heerlijke zwarte hoody. Perfect voor het sporten maar ook voor thuis op de bank. In de maten xs t/m xl te verkrijgen. Wie wil zo’n zalige hoody nou niet. De winst gaat naar het goede doel: het Diabetis fonds of het Rode Kruis Oeganda. Prijs excl. verzendkosten

Rood T-shirt Sporten voor je Deur

T-Shirt – 35,00€

Luchtig rood shirt. Perfect voor het sporten en lekker opvallend. In de maten xs t/m xl te verkrijgen. De winst gaat naar het goede doel: het Diabetis fonds of het Rode Kruis Oeganda. Prijs excl. verzendkosten.

Zwarte tanktop Sporten voor je Deur

Tanktop – 35,00€

Super fijne tanktop. Fijn voor het sporten tijdens de warme zomerdagen of onder warmere sportkleding. In de maten xs t/m xl te verkrijgen. De winst gaat naar het goede doel: het Diabetis fonds of het Rode Kruis Oeganda. Prijs excl. verzendkosten

Warm trainingsjack Sporten voor je Deur

Traningsjack – 50,00 €

Heerlijke blauw trainingsvest. Lekker voor koudere dagen of na het sporten om afkoelen te voorkomen. In de maten xs t/m xl te verkrijgen. Dit exclusieve item moet je hebben! De winst gaat naar het goede doel: het Diabetis fonds of het Rode Kruis Oeganda. Prijs exclusief verzendkosten.

Regenjas Sporten voor je Deur

Regenjas – 45,00 €

Fijne witte regenjas. Makkelijk aan te doen tijdens het sporten, vooral met de regen want hij is volledig waterdicht. In de kraag zit een capuchon. In de maten xs t/m xl te verkrijgen. Wees er snel bij! De winst gaat naar het goede doel: het Diabetis fonds of het Rode Kruis Oeganda. Prijs excl. verzendkosten.

Blauwe trainingsjas Sporten voor je Deur

Trainingsjas – 60,00 €

Fijne blauwe jas. Makkelijk aan te doen tijdens het sporten, de jas is super luchtig dus je hebt het niet zo snel te heet met bewegen. Door de capuchon ook nog goed te dragen als het regent. In de maten xs t/m xl te verkrijgen. Wees er snel bij! De winst gaat naar het goede doel: het Diabetis fonds of het Rode Kruis Oeganda. Prijs excl. verzendkosten.

Welk item wil je?

5 + 14 =