Soms komt Sporten Voor je Deur in de media. Dit keer met een heel leuk stuk over het 7 jarig bestaan en sporten/bootcamp in Houten: Sporten voor je Deur bestaat zeven jaar – Houtens Nieuws | Nieuws uit de regio Houten

Bootcamp in Houten

• Bootcamp in Houten, ook voor zwanger sport

Sporten voor je Deur bestaat zeven jaar

HOUTEN: Sporten voor je Deur bestaat zeven jaar. Oprichtster Ankelien Barkman is begonnen om het sporten voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk te maken. Daarom kunnen leden letterlijk en figuurlijk sporten voor hun deur. ,,Toen we hiermee begonnen hadden we twee kleine groepen, het was erg spannend of de groei zou doorzetten. Toch bleek de formule een succes en hebben we inmiddels al ruim 400 leden! Het leuke is dat mensen die vanuit Utrecht naar de regio verhuizen zo tevreden zijn dat ze mij mailen of ik daar ook een groep wil beginnen. Zo breidt Sporten voor je deur zich steeds verder uit”, vertelt Ankelien trots.

Doordat deze sportclub meer bekendheid kreeg konden ze steeds verder uitbreiden. Hierdoor is Sporten voor je Deur zes jaar geleden ook naar Houten getrokken. In de Oorden wordt iedere dinsdagavond een Mama Baby Fit les en een bootcamp lesgegeven. In de Muntslag vindt er iedere donderdagavond een bootcamp les plaats.

De bootcamp lessen zijn volgens lid Marije Hoekstra het allerleukste. ,,Naast de fijne afwisseling ben je mentaal ook aan het sporten. Je maakt namelijk met je buurtgenoten een praatje en daarbij is er ook de mogelijkheid om fanatiek te sporten. Vier jaar geleden ben ik hier gaan sporten en ik ga nooit meer weg!” Ankelien geeft bijna iedere avond les en vindt het altijd een feest. ,,Niet om te slijmen, maar we hebben leuke en vrolijke leden waardoor ik altijd weer met een goed gevoel naar huis ga.”

En het geheim van Ankelien haar succes? ,,Luister naar je deelnemers en speel in op hun behoeftes en wensen. Ik zorg ervoor dat iedereen met een glimlach mee kan doen en daarbij staat verantwoord sporten bij ons op nummer één.”

Wie nog vragen heeft kan bellen naar Ankelien Barkman via 06-46035633. Kijk ook op www.sportenvoorjedeur.nl.

Lessen :

Dinsdag: 19.15-20.00 Bootcamp Lupine Oord en 19.15-20.00 Mama Baby Fit! Lupine Oord Houten