Trainingen

Bootcamp, HIIT, Kickboxen en meer!

Naast bootcamptrainingen is het ook mogelijk om mee te doen aan Kickboksen, HIIT trainingen, 50+ Bootcamp, Yoga & Pilates, Bootcamp Zwanger (voor tijdens en na de zwangerschap), Full Body Workout en Body Pilates (binnenlocatie). Daarnaast  worden er meerdere keren per jaar, speciale gemeenschappelijke trainingen gegeven, waaronder een ouder-kind training. We sporten op meer dan 30 locaties en verzorgen meer dan 50 verschillende trainingen. Ook is het mogelijk om met een speciale strippenkaart deel te nemen met de yoga en pilates lessen van onze partners. 

Kies uit een 1X per week abonnement of onbeperkt. Daarnaast is het mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. Na 3 maanden is het abonnement per maand opzegbaar.

Bootcamp

Wil je snel fit en sterk worden en een leuke afwisselende training volgen, dan is bootcamp wat voor jou!

shape & Fit

Wil je kilo’s kwijt waardoor je voor langere tijd op gewicht kan blijven en sterker en fitter worden?

50+ Bootcamp

50 bootcamp is een buitentraining voor vrouwen en mannen van 50 jaar en ouder. Conditie, kracht, spel en lenigheid.

Yoga en Pilates

Van yoga en pilates word je sterk, rek je je lijf en zorg je voor ontspanning. Naast het Bootcampen adviseren we om ook yoga en of pilates te volgen. We bieden zelf lessen aan maar het is ook de mogelijk om via andere yogascholen lessen te volgen. 

Pilates, bewegen op muziek, laagdrempelig voor 40+

Body Pilates

Wil je low impact bewegen in combinatie met pilates en kracht oefeningen, dan is deze les wat voor jou. De training, die binnen plaatsvindt, is geschikt voor mensen die in beweging willen blijven op een toegankelijke, veilige manier.

Yoga & Pilates combinatie

We combineren de Pilates training ook met een Yogales, dan heet het Yoga en Pilates combi. Je wordt flexibeler én versterkt (core) spieren.

Kickboksen

(Kick)boksen is een full bodyworkout! Naast het verbranden van calorieën train je ook elke spier in je lichaam.

Bedrijfssporten

Samen met collega’s lekker buiten sporten voor je bedrijfsdeur. Het kan in je lunch pauze of na het werk.

Hardlopen

Hou je van hardlopen en wil je graag je techniek verbeteren. Of vind je het belangrijk om goed te leren hardlopen.

Bootcamp Zwanger

Wil je ook fit zwanger zijn of in shape komen na je bevalling, kom dan meedoen met Mama Baby Fit!

HIIT

De HIIT (HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING) Training is een compacte (half uur) zeer intensieve training.

Bootcamp – Yoga Combi

Op zoek naar een lekkere workout voor je lichaam en tegelijk een manier om te ontspannen? Een yoga bootcamp les heeft het allemaal: inspanning en ontspanning in 1 les. De les begint met een afwisselende vinyasa flow.

Full Body Workout

In deze workout wordt je hele lichaam getraind. De muziek neemt je mee van de ene naar de andere oefening. Cardio, kracht, Pilates en Yoga ze komen allemaal aanbod. Een heerlijke gevarieerde training. Een aanrader ook als je niet kunt of wilt springen.

Pilates

Met Body Pilates versterk je je Core Stability spieren door het doen van grondoefeningen. Je traint je buik-rug, billen en beenspieren. Tussendoor doe je cardio-kracht oefeningen op muziek. Deze les vindt plaats in de gymzaal en tijdens het zomerrooster buiten.

Ouder-kind training

Vindt je kind het heerlijk om buiten te ravotten? Heeft hij veel energie en sport jij ook het liefst in de frisse buitenlucht? Dan is ouderkind sport op het Fort! Van Sporten Voor je Deur echt iets voor jou.