Trainingen

Bootcamp, HIIT, Kickboxen en meer!

Naast bootcamptrainingen is het ook mogelijk om mee te doen aan Kickboksen, HIIT trainingen, 50+ Bootcamp, Yoga & Pilates, Bootcamp Zwanger (voor tijdens en na de zwangerschap), en Walking Bootcamp (als je minder belastbaar bent of blessures hebt). Daarnaast volg je het jaar Hardloopclinics en worden er meerdere keren per jaar, speciale gemeenschappelijke trainingen gegeven, waaronder een ouder-kind training. We sporten op meer dan 30 locaties en verzorgen meer dan 50 verschillende trainingen.

Kies uit een 1X per week abonnement of onbeperkt. Daarnaast is het mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. Na 3 maanden is het abonnement per maand opzegbaar.

Bootcamp

Wil je snel fit en sterk worden en een leuke afwisselende training volgen, dan is bootcamp wat voor jou!

shape & Fit

Wil je kilo’s kwijt waardoor je voor langere tijd op gewicht kan blijven en sterker en fitter worden?

50+ Bootcamp

50 bootcamp is een buitentraining voor vrouwen en mannen van 45 jaar en ouder. Conditie, kracht, spel en lenigheid.

Yoga

Van yoga wordt je sterker. Door oefeningen, kan je de drukte van het dagelijks leven weer aan. We geven verschillende vormen van yoga waaronder Yoga Flow of Urban Yoga, dat is wandelen en yoga combineren.

Pilates

Wanneer je Pilates gaat doen kun je spierpijn verwachten in spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had!

Yoga & Pilates combinatie

We combineren de Pilates training ook met een Yogales, dan heet het Yolates. Je wordt flexibeler én versterkt (core) spieren.

Kickboksen

(Kick)boksen is een full bodyworkout! Naast het verbranden van calorieën train je ook elke spier in je lichaam.

Bedrijfssporten

Samen met collega’s lekker buiten sporten voor je bedrijfsdeur. Het kan in je lunch pauze of na het werk.

Hardlopen

Hou je van hardlopen en wil je graag je techniek verbeteren. Of vind je het belangrijk om goed te leren hardlopen.

Bootcamp Zwanger

Wil je ook fit zwanger zijn of in shape komen na je bevalling, kom dan meedoen met Mama Baby Fit!

HIIT

De HIIT (HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING) Training is een compacte (half uur) zeer intensieve training.

Functional Training

Functionele training is een vorm van training waarbij de functie belangrijker is dan het uiterlijk. Wanneer je functioneel traint, verbetert in de eerste plaats je conditie en de lichamelijke proporties.

Pump bootcamp

Tijdens deze training combineren we kracht en cardio met behulp van pump halters en gewichten. Daarnaast stellen we je conditie op de proef.

Ouder kind Kickboksen

De ouder-kind les is een enorm leuke, dynamische en interactieve kickboksles, voor kind én ouder! Kickboksen is de perfecte uitlaatklep voor actieve kinderen, waar ze even goed hun energie in kwijt kunnen.

Ouder-kind training

Vindt je kind het heerlijk om buiten te ravotten? Heeft hij veel energie en sport jij ook het liefst in de frisse buitenlucht? Dan is ouderkind sport op het Fort! Van Sporten Voor je Deur echt iets voor jou.

Full Body Workout

In deze workout wordt je hele lichaam getraind. De muziek neemt je mee van de ene naar de andere oefening. Cardio, kracht, Pilates en Yoga ze komen allemaal aanbod. Een heerlijke gevarieerde training. Een aanrader ook als je niet kunt of wilt springen.

Bootcamp – Yoga Combi

Op zoek naar een lekkere workout voor je lichaam en tegelijk een manier om te ontspannen? Een yoga bootcamp les heeft het allemaal: inspanning en ontspanning in 1 les. De les begint met een afwisselende vinyasa flow.