Over ons

Sporten Voor je Deur

Lekker in de buitenlucht, gezond en laagdrempelig sporten onder begeleiding van een enthousiaste en inspirerende trainer. En dat op loopafstand van je huis of werk. Op een tijdstip dat jou uitkomt. Na een uur of een half uur intensief sporten voel je je weer fit en energiek. Wie wil dat nou niet? Probeer gratis een training uit en ervaar het zelf. Vraag hier een gratis proefweek aan!

Sporten Voor je Deur verzorgt hooggewaardeerde (sporters geven ons een 8,5) trainingen bij jou voor de deur. Dat betekent geen reistijd en veel gemak. Doel is om samen met buurtgenoten of collega’s te werken aan je conditie, spierkracht en lenigheid. Gezelligheid wordt gecombineerd met een wekelijks variërend, uitdagend programma. Er zijn trainingen op vele locaties dus je kan met gemak een les inhalen als je een keer niet kan.

Sporten Voor je Deur bestaat sinds 2015 en is de eerste buitensportschool van Nederland! Met één abonnement kan je, naast bootcamp trainingen ook deelnemen aan yoga, pilates, (kick)boksen of andere sporten. Geen benauwde, zweterige sportschool met opgepompte fitnesstypes en harde muziek maar lekker trainen in de gezonde buitenlucht.

Sporten Voor je Deur locaties

Sporten Voor je Deur is actief in Utrecht in de wijken Zuilen, Overvech, Hoograven, Tolsteeg, Dichterswijk, Rivierenwijk, Lombok, Nieuw-Engeland, Veemarkt, Utrecht-Oost, Oog in Al, Pijlsweerd, Tuindorp, Vogelenbuurt en Tuinwijk. In Zeist in de Dichterswijk, de Bilt centrum, Houten in De Slag en Oorden, Maarn, Bunnik, Leidsche Rijn, Leusden, Vleuten, de Meern, Soesterberg en in de provincie Gelderland in de dorpen Zoelmond, Meteren, Culemborg en Geldermalsen. Sporten Voor je Deur groeit supersnel dus binnenkort nog veel meer locaties. Volg de facebookpagina voor het laatste nieuws.

50 bootcamp

Gaan de jaartjes tellen? Heb je de WK-finale van 1974 nog meegemaakt? Dan is er voor jou een speciale bootcamp-training beschikbaar: 50 bootcamp. Elke zaterdag om 9.30 uur in het Wilhelminapark in Utrecht.

Voor bedrijven

Kunnen jij en jouw collega’s wel wat extra energie gebruiken? Wil je eens wat anders dan dat dagelijkse rondje over het industrieterrein? Wil je een wekelijkse training voor jouw bedrijfsdeur hebben? Dat kan. SVJD is op bijna elke locatie mogelijk als er maar een stukje steen of een grasveldje aanwezig is. We helpen je er graag bij.

Partner van Sporten Voor je Deur