Trainers

Oprichter Sporten Voor Je Deur

Mijn naam is Ankelien Barkman. Ik woon in Zoelmond met mijn vriend en twee zonen Joeri en Niels. Ik geef ruim twintig jaar sportlessen. Ik ben begonnen als aerobicinstructeur. Vervolgens heb ik meerdere opleidingen gevolgd van spinninginstructeur, bodybalance docent, Mom in Balance trainer tot crossfit instructeur. Met al deze ervaringen ben ik in 2015 de buitensportschool Sporten Voor je Deur gestart. In korte tijd is Sporten Voor je Deur uitgegroeid tot een super bedrijf met honderden hele leuke, fanatieke deelnemers en trainers! We blijven ons ontwikkelen en verbeteren en luisteren daarbij goed naar de wensen van de deelnemers want zij zijn nummer 1!

Trainers

Ankelien Barkman

Mijn naam is Ankelien Barkman en ik ben de oprichter van de buitensportclub Sporten Voor Je Deur en het vitaliteitsbedrijf Move Your Business. Mijn doel hiermee is om mensen op een laagdrempelige manier in beweging te krijgen, op hun eigen niveau.

Ik sport graag, ga regelmatig hardlopen en bezoek yogalessen, maar ik ben zeker geen fitgirl! Ik hou te veel van het goede leven: lekker eten, af en toe snacken en wijn drinken! Eigenlijk ben ik dus gewoon yin en yang:).

Verder hou ik van oprechtheid en flexibiliteit. En van lachen, vooral om mezelf.

Ik woon in een klein dorpje Zoelmond in een ‘oude school’, samen met mijn partner Robert en zonen Joeri en Niels. Verder ben ik erg ondernemend en heb vaak nieuwe ideeën die ik ook graag uitvoer, dus wie weet wat de toekomst gaat brengen!

Yvonne

k ben Yvonne. Ik ondersteun bij verschillende activiteiten van Sporten Voor je Deur. Ik heb ervaring met lesgeven aan groepen. Mijn uitdaging is om binnen de groep voor iedereen op individueel niveau te onderzoeken wat haalbaar en plezierig is. Ik denk in uitdagingen, oplossingen en alternatieven. Sporten Voor je Deur is voor mij uniek vanwege de laagdrempeligheid, lekker in de buitenlucht en sporten als onderdeel in de drukke dag.

Leon Graumans
Mijn naam is Leon Graumans (1988). Naast dat ik zelf een fanatiek hardloper ben werk ik bij Run2Day in Utrecht en geef ik hardlooptraining aan verschillende groepen. Een aantal keer peer jaar zet ik me in voor Sporten voor je Deur. In een serie van 4 trainingen in park Transwijk breng ik mijn enthousiasme en kennis over het hardlopen over aan de deelnemers. Als ik niet met hardlopen bezig ben vind ik het leuk om concerten bij te wonen. Ik krijg nog wel een verbaasde reacties, maar de progressive/symphonic metal volg ik op de voet. Tot bij de training in het park!
Groeten,
Leon
Liesbeth
Mijn naam is Liesbeth. Ik ben al een paar jaar deelnemer bij Sporten voor je deur, begonnen bij de mama-baby-fit-training. En nu heb ik, nadat ik ben verhuisd, een mama-baby-fit groepje opgericht in mijn nieuwe woonwijk. En nu ben ik de trainer! Ondanks dat het een beetje uit mijn comfort-zone is (ik heb een medische achtergrond), bevalt het heel goed. Ik vind het vooral leuk om mensen te in beweging te krijgen en te laten zien dat iedereen kan sporten!
Tessa
Ik ben Tessa, 23 jaar (1996). Ik heb rechten gestudeerd en ik schrijf nu mijn proefschrift aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn werk is natuurlijk niet bepaald actief, dus daarom ben ik in mijn vrije tijd éxtra actief, ik heb een tijd wedstrijd geroeid, maar sinds ik dat niet meer doe heb ik ook weer tijd voor andere sporten: hardlopen, wielrennen, wandelen en ik ben ook regelmatig te vinden in de sportschool.
Het geven van trainingen voor Sporten voor je deur geeft mij de broodnodige afwisseling van mijn zittende beroep en ik krijg wordt heel enthousiast en energiek van met een groep hard sporten – en kletsen.
Jelle Hoogland

Mijn nerd- en creatieve hobby’s zijn allemaal zittend dus moet een man op leeftijd iets verzinnen om een lichaam te behouden waar de beste echtgenote van de wereld haar goedkeuring aan kan blijven geven. Bootcampen voor je deur is leuk. Lekker sporten in een groep met gevarieerde trainingen waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Ik combineer dat een jaar of twee met zelf lesgeven. Heel bescheiden maar, in de schaarse tijd naast mijn werk, maar het zijn leuke uurtjes op de zaterdag- of zondagochtend.

Louise

Hoi, ik ben Louise en ik ben 21 jaar. Ik woon in Utrecht en studeer hier culturele antropologie. Ik geloof sterk in een gebalanceerd leven. Daarom geniet ik optimaal van mijn studentenleven maar sport ik ook regelmatig. Dit doe ik zo gevarieerd mogelijk. Zo hockey ik bij stichtse met een heel gezellig hockeyteam. Kan je mij regelmatig op de squashbaan, bij de rocycle of in de boks ring vinden. En probeer ik elke week hard te lopen. Echter ligt mijn grootste passie bij skiën en surfen, alleen zijn die sporten jammer genoeg beperkt tot de vakanties. Ik geef dan ook in de winter ski en snowboard les in Oostenrijk. Het leukste aan les geven vind ik mijn enthousiasme voor sporten delen met andere. Dus ik hoop dat jullie met net zoveel plezier naar de bootcamps en hiitjes komen als ik, tot snel!

Danielle
Mijn naam is Danielle, een starter uit Utrecht. Inmiddels geef ik nu een jaar training bij Sporten voor je Deur in de Bilt. Ik werk bij Bureau Zuidema als accountmanagement support om mensen nog meer positieve invloed te laten hebben. Ik hou van muziek maken en luisteren, bewegen, resultaten behalen, avontuur en ontdekken. Ik vind het lekker om buiten te komen en anderen mee naar buiten te nemen, dat doe ik dan ook graag voor mijn bootcamplesgroepjes. Het leuke van SvjD is de gezelligheid daarbij.
Sylvester Majoor

Hoi ik ben Sylvester!

Ik ben 22 jaar en woon in Utrecht waar ik ook rechtsgeleerdheid studeer. Naast studeren ben ik lid bij U.S.R. ‘Triton’ waar ik vorig jaar ook Licht wedstrijd heb geroeid. Sporten zit echt in mn bloed aangezien ik dat al sinds jongs af aan al fanatiek doe waardoor het ook een grote rol in mijn leven speelt en ik heb dan ook al van alles gedaan. Nu vind ik het ook erg leuk om training te geven en te coachen naast het sporten zelf en dat is ook de reden dat ik les ben gaan geven bij Svjd!

Jip

Hoi, ik ben Jip. Sinds kort woon ik in Utrecht waar ik (bijna) elke dag begin op mijn mat: ik doe graag yoga. Deze passie heb ik twee jaar geleden nog verder ontwikkeld met een Docentenopleiding in India. Sindsdien ben ik Yogadocent en geeft ik lessen in Hatha en Vinyasa Yoga. Yoga is voor mij een manier om thuis te komen in mijn lichaam en dat deel ik graag met anderen.  De combinatie van ademhaling, inspanning en ontspanning zorgt voor balans in zowel lichaam als geest (wat wil je nog meer!). Als ik geen yoga doe hou ik mij bezig met een Master Kunsteducatie, Vega koken en boeken lezen. Hopelijk zie ik je binnenkort op de mat!

Vera

Hoi! Ik ben Vera, ik ben 26 jaar (1994) en ik geef bootcamp en HIT-lessen. Sporten doe ik zelf ook het liefst buiten: in mijn studententijd heb ik fanatiek geroeid en sinds vorig jaar ben ik aan het trainen voor mijn eerste triatlon (zwemmen, hardlopen, wielrennen). Voor mij is sporten een manier om me zowel fysiek als mentaal goed en sterk te voelen. Ik krijg veel energie van samen sporten en ik hoop jullie mee te nemen in intensieve, maar vooral ook gezellige trainingen!

Kim

Mijn naam is Kim. ik woon in Rijswijk en ben moeder van 2 zoontjes. Van jongs af aan sport ik graag en zeer geregeld. Ik heb vele takken van sport uitgeprobeerd. Onder meer de ‘standaard’ sporten als badminton, (street)hockey, voetbal, atletiek en paardrijden. Aanvankelijk vooral als deelnemer, maar uiteindelijk ook als jeugdtrainer (atletiek) en scheidsrechter (streethockey).
Tijdens mijn studie ontdekte ik de groepslessen en die ben ik sindsdien blijven volgen. Ik ben – naast het zelf sporten – langzaamaan in het lesgeven gerold, aanvankelijk alleen een groepsles in de sportschool, maar later ook buiten (hardlopen en bootcamp). In 2016 heb ik onder meer mijn certificaat voor hardlooptrainer behaald.
Ik vind het erg leuk om mensen te begeleiden en te motiveren om net dat stapje extra te zetten om zichzelf te verbeteren.
Ik zal bij Sporten voor je Deur gaan invallen in de regio Culemborg/ Zoelmond en hoop jullie daar snel te zien bij een van de trainingen!

Rick van der Pol

Mijn naam is Rick, ik ben 29 jaar en woon met mijn vriendin en 2 poezen in Hoograven.
Als kind heb ik vooral erg  lang gebasketbald, later ben ik overgestapt naar martial arts en uiteindelijk ben ik er ook bij gaan fitnessen.
Sporten is erg belangrijk voor mij, en ik hoop dat met jullie in mijn lessen te kunnen delen!

Lotte van der Zaag

Ik ben 21 jaar oud, woon in Culemborg en studeer Sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Van jong af aan sport ik al veel. Ik ben begonnen met gymles, atletiek, voetbal en nu fitness. Ik hou ervan om lekker in de buitenlucht te sporten of les te geven. In mijn vrije tijd doe ik dan ook graag aan fitness of hardlopen en skeeleren. Door mijn opleiding weet ik veel van sport en heb ik ook de Minor Voeding gedaan. Mocht je vragen hebben over sport en/of voeding dan weet je me te vinden!

Bart Geurts

Hallo allemaal! Ik ben Bart, 20 jaar en studeer filosofie en rechten op de universiteit hier in het mooie Utrecht. Sporten doe ik al heel mijn leven. Voetbal en hardlopen zijn altijd al mijn passie geweest en sinds een paar jaar ben ik ook vaak te vinden in de sportschool. Sporten en een daarbij behorende gezond eetpatroon geeft mij veel vertrouwen en energie. Ik vind het super leuk om mijn passie te kunnen delen en dus de bootcamps en HIIT trainingen te verzorgen! Hopelijk zien we elkaar snel in de buitenlucht om lekker samen te bewegen en te zweten!

Siebe

Hoi ik ben Siebe
Ik woon in Zeist en hou enorm veel van creativiteit.
Sporten werkt voor mij als een uitlaatklep.
Een manier om even helemaal tot rust te komen. Eigenlijk een beetje mediteren, maar dan wel tot het naadje gaan.
Ik hoop je snel een keer in de training te zien!

Anne

Hoi allemaal!
Ik ben Anne, en ik geef yoga en bootcamp lessen bij sporten voor je deur.
Yoga beoefende ik al een hele tijd voor mezelf, maar sinds kort ben ik deze passie ook aan het uitbreiden. Ik volg namelijk een opleiding tot gecertificeerde yoga juf 🙂 Dat betekent heerlijk iedere ochtend mijn dag op de mat starten en mezelf steeds meer verbeteren als docente.
Lesgeven vind ik super leuk om te doen. Niet alleen in yoga maar ook met bootcamp lessen vind je mij altijd enthousiast.
Ik houd van het contact met mensen, gezelligheid en de verbinding door sport!
Het lijkt me super om jou binnenkort bij mijn lessen op de mat te ontmoeten, of tussen de bootcamp oefeningen door een praatje te maken.
Voor nu: namasté en hopelijk tot snel! 😉

Merel
Mijn naam is Merel Wessels (1995) en na een tijdje zelf te sporten bij sporten voor je deur ben ik nu ook trainer smile   Een gezonde balans vind ik belangrijk. Naast mijn HR baan lees ik graag, ben ik buiten, beweeg ik of probeer ik nieuwe dingen zoals lesgeven. Ik ben geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met fysieke en mentale gezondheid. In mijn lessen vind ik het belangrijk om een fijne omgeving te creëren waarin iedereen uitgedaagd wordt om op zijn eigen niveau te sporten. Tot snel!

Trainers

Een trainer bij Sporten Voor je Deur is sportief, enthousiast/spontaan, ontspannen en heeft gevoel voor humor, sturend en klantgericht en een sociaal bewogen sporter. Voldoe je aan deze criteria en wil je ook voor Sporten Voor je Deur aan de slag dan ben je meer dan welkom!

Franchisers

Wil je je aansluiten als franchiser bij het succesvolle Sporten Voor je Deur en een groei doormaken van 0 tot 250 leden in 2 jaar, dat kan! Stuur een bericht en we nemen contact met je op.