Trainers

Oprichter Sporten Voor Je Deur

Mijn naam is Ankelien Barkman. Ik woon in Zoelmond met mijn vriend en twee zonen Joeri en Niels. Ik geef ruim twintig jaar sportlessen. Ik ben begonnen als aerobicinstructeur. Vervolgens heb ik meerdere opleidingen gevolgd van spinninginstructeur, bodybalance docent, Mom in Balance trainer tot crossfit instructeur. Met al deze ervaringen ben ik in 2015 de buitensportschool Sporten Voor je Deur gestart. In korte tijd is Sporten Voor je Deur uitgegroeid tot een super bedrijf met honderden hele leuke, fanatieke deelnemers en trainers! We blijven ons ontwikkelen en verbeteren en luisteren daarbij goed naar de wensen van de deelnemers want zij zijn nummer 1!

Trainers

Ankelien Barkman

Mijn naam is Ankelien Barkman en ik ben de oprichter van de buitensportclub Sporten Voor Je Deur en het vitaliteitsbedrijf Move Your Business. Mijn doel hiermee is om mensen op een laagdrempelige manier in beweging te krijgen, op hun eigen niveau.

Ik sport graag, ga regelmatig hardlopen en bezoek yogalessen, maar ik ben zeker geen fitgirl! Ik hou te veel van het goede leven: lekker eten, af en toe snacken en wijn drinken! Eigenlijk ben ik dus gewoon yin en yang:).

Verder hou ik van oprechtheid en flexibiliteit. En van lachen, vooral om mezelf.

Ik woon in een klein dorpje Zoelmond in een ‘oude school’, samen met mijn partner Robert en zonen Joeri en Niels. Verder ben ik erg ondernemend en heb vaak nieuwe ideeën die ik ook graag uitvoer, dus wie weet wat de toekomst gaat brengen!

Yvonne

k ben Yvonne. Ik ondersteun bij verschillende activiteiten van Sporten Voor je Deur. Ik heb ervaring met lesgeven aan groepen. Mijn uitdaging is om binnen de groep voor iedereen op individueel niveau te onderzoeken wat haalbaar en plezierig is. Ik denk in uitdagingen, oplossingen en alternatieven. Sporten Voor je Deur is voor mij uniek vanwege de laagdrempeligheid, lekker in de buitenlucht en sporten als onderdeel in de drukke dag.

Marie
Hoi! Ik ben Marie, 25 jaar en woon hartstikke sjiek-de-friemel in Utrecht-Oost.
Sporten speelt eigenlijk pas sinds een jaar of 2 een héle positieve rol in mijn leven.
Daarvoor was ik liever lui dan moe, sleepte ik mezelf naar de sportschool en was ik blij als het voorbij was. Er is een knop omgegaan en nu doe ik níets liever dan lekker bewegen en buiten zijn! Plezier is zó belangrijk en staat dan ook 100% centraal in mijn lessen.
Naast het geven van de bootcamps, heb ik mijn eigen coachingsbedrijf waar ik mensen help hun leven in te richten zoals zíj dat willen én ik coach op voeding- en leefstijl. Dan zet ik nog koffie in een koffietent én ben ik op het podium te vinden als dagvoorzitter: ik hou van drukte en afwisseling, zoals je merkt 😉 Ik kijk ernaar uit binnenkort met je te bootcampen in één van mijn lessen!
Leon Graumans
Mijn naam is Leon Graumans (1988). Naast dat ik zelf een fanatiek hardloper ben werk ik bij Run2Day in Utrecht en geef ik hardlooptraining aan verschillende groepen. Een aantal keer peer jaar zet ik me in voor Sporten voor je Deur. In een serie van 4 trainingen in park Transwijk breng ik mijn enthousiasme en kennis over het hardlopen over aan de deelnemers. Als ik niet met hardlopen bezig ben vind ik het leuk om concerten bij te wonen. Ik krijg nog wel een verbaasde reacties, maar de progressive/symphonic metal volg ik op de voet. Tot bij de training in het park!
Groeten,
Leon
Tessa
Ik ben Tessa, 23 jaar (1996). Ik heb rechten gestudeerd en ik schrijf nu mijn proefschrift aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn werk is natuurlijk niet bepaald actief, dus daarom ben ik in mijn vrije tijd éxtra actief, ik heb een tijd wedstrijd geroeid, maar sinds ik dat niet meer doe heb ik ook weer tijd voor andere sporten: hardlopen, wielrennen, wandelen en ik ben ook regelmatig te vinden in de sportschool.
Het geven van trainingen voor Sporten voor je deur geeft mij de broodnodige afwisseling van mijn zittende beroep en ik krijg wordt heel enthousiast en energiek van met een groep hard sporten – en kletsen.
Jelle Hoogland

Mijn nerd- en creatieve hobby’s zijn allemaal zittend dus moet een man op leeftijd iets verzinnen om een lichaam te behouden waar de beste echtgenote van de wereld haar goedkeuring aan kan blijven geven. Bootcampen voor je deur is leuk. Lekker sporten in een groep met gevarieerde trainingen waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Ik combineer dat een jaar of twee met zelf lesgeven. Heel bescheiden maar, in de schaarse tijd naast mijn werk, maar het zijn leuke uurtjes op de zaterdag- of zondagochtend.

Luc de Vries
Hallo allemaal! Mijn naam is Luc de Vries en ik ben 17 jaar.
Ik ben begonnen met basketbal op mijn vijfde en heb dat fanatiek gedaan tot vorig jaar toen ik helaas moest stoppen door een blessure.
Sinds dat ik ben gestopt ben ik hard gaan werken in de sportschool omdat sporten echt mijn passie is.
Naast het sporten ben ik op de middelbare school ook een marketing bedrijf begonnen waar ik tot vandaag de dag nog steeds hard aan werk.
Op dit moment ben ik bezig met mijn personal training opleiding om nog meer te weten te komen over fit worden en voeding.
Het mooie aan sporten voor je deur is dat plezier en trainen hand in hand gaan en daarom vind ik het super om hier training te geven.
Ik hoop jullie allemaal een keer te zien en training te geven!
Danielle
Mijn naam is Danielle, een starter uit Utrecht. Inmiddels geef ik nu een jaar training bij Sporten voor je Deur in de Bilt. Ik werk bij Bureau Zuidema als accountmanagement support om mensen nog meer positieve invloed te laten hebben. Ik hou van muziek maken en luisteren, bewegen, resultaten behalen, avontuur en ontdekken. Ik vind het lekker om buiten te komen en anderen mee naar buiten te nemen, dat doe ik dan ook graag voor mijn bootcamplesgroepjes. Het leuke van SvjD is de gezelligheid daarbij.
Sylvester Majoor

Hoi ik ben Sylvester!

Ik ben 22 jaar en woon in Utrecht waar ik ook rechtsgeleerdheid studeer. Naast studeren ben ik lid bij U.S.R. ‘Triton’ waar ik vorig jaar ook Licht wedstrijd heb geroeid. Sporten zit echt in mn bloed aangezien ik dat al sinds jongs af aan al fanatiek doe waardoor het ook een grote rol in mijn leven speelt en ik heb dan ook al van alles gedaan. Nu vind ik het ook erg leuk om training te geven en te coachen naast het sporten zelf en dat is ook de reden dat ik les ben gaan geven bij Svjd!

Jip

Hoi, ik ben Jip. Sinds kort woon ik in Utrecht waar ik (bijna) elke dag begin op mijn mat: ik doe graag yoga. Deze passie heb ik twee jaar geleden nog verder ontwikkeld met een Docentenopleiding in India. Sindsdien ben ik Yogadocent en geeft ik lessen in Hatha en Vinyasa Yoga. Yoga is voor mij een manier om thuis te komen in mijn lichaam en dat deel ik graag met anderen.  De combinatie van ademhaling, inspanning en ontspanning zorgt voor balans in zowel lichaam als geest (wat wil je nog meer!). Als ik geen yoga doe hou ik mij bezig met een Master Kunsteducatie, Vega koken en boeken lezen. Hopelijk zie ik je binnenkort op de mat!

Vera

Hoi! Ik ben Vera, ik ben 26 jaar (1994) en ik geef bootcamp en HIT-lessen. Sporten doe ik zelf ook het liefst buiten: in mijn studententijd heb ik fanatiek geroeid en sinds vorig jaar ben ik aan het trainen voor mijn eerste triatlon (zwemmen, hardlopen, wielrennen). Voor mij is sporten een manier om me zowel fysiek als mentaal goed en sterk te voelen. Ik krijg veel energie van samen sporten en ik hoop jullie mee te nemen in intensieve, maar vooral ook gezellige trainingen!

Kim

Mijn naam is Kim. ik woon in Rijswijk en ben moeder van 2 zoontjes. Van jongs af aan sport ik graag en zeer geregeld. Ik heb vele takken van sport uitgeprobeerd. Onder meer de ‘standaard’ sporten als badminton, (street)hockey, voetbal, atletiek en paardrijden. Aanvankelijk vooral als deelnemer, maar uiteindelijk ook als jeugdtrainer (atletiek) en scheidsrechter (streethockey).
Tijdens mijn studie ontdekte ik de groepslessen en die ben ik sindsdien blijven volgen. Ik ben – naast het zelf sporten – langzaamaan in het lesgeven gerold, aanvankelijk alleen een groepsles in de sportschool, maar later ook buiten (hardlopen en bootcamp). In 2016 heb ik onder meer mijn certificaat voor hardlooptrainer behaald.
Ik vind het erg leuk om mensen te begeleiden en te motiveren om net dat stapje extra te zetten om zichzelf te verbeteren.
Ik zal bij Sporten voor je Deur gaan invallen in de regio Culemborg/ Zoelmond en hoop jullie daar snel te zien bij een van de trainingen!

Rick van der Pol

Mijn naam is Rick, ik ben 29 jaar en woon met mijn vriendin en 2 poezen in Hoograven.
Als kind heb ik vooral erg  lang gebasketbald, later ben ik overgestapt naar martial arts en uiteindelijk ben ik er ook bij gaan fitnessen.
Sporten is erg belangrijk voor mij, en ik hoop dat met jullie in mijn lessen te kunnen delen!

Lotte van der Zaag

Ik ben 21 jaar oud, woon in Culemborg en studeer Sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Van jong af aan sport ik al veel. Ik ben begonnen met gymles, atletiek, voetbal en nu fitness. Ik hou ervan om lekker in de buitenlucht te sporten of les te geven. In mijn vrije tijd doe ik dan ook graag aan fitness of hardlopen en skeeleren. Door mijn opleiding weet ik veel van sport en heb ik ook de Minor Voeding gedaan. Mocht je vragen hebben over sport en/of voeding dan weet je me te vinden!

Bart Geurts

Hallo allemaal! Ik ben Bart, 20 jaar en studeer filosofie en rechten op de universiteit hier in het mooie Utrecht. Sporten doe ik al heel mijn leven. Voetbal en hardlopen zijn altijd al mijn passie geweest en sinds een paar jaar ben ik ook vaak te vinden in de sportschool. Sporten en een daarbij behorende gezond eetpatroon geeft mij veel vertrouwen en energie. Ik vind het super leuk om mijn passie te kunnen delen en dus de bootcamps en HIIT trainingen te verzorgen! Hopelijk zien we elkaar snel in de buitenlucht om lekker samen te bewegen en te zweten!

Jeanine van de Klashorst

Mijn naam is Jeanine van de Klashorst en woon in Utrecht. Ik ben sinds 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut.

Afgelopen 15 februari ben ik gestart met mijn eigen fysiotherapiepraktijk (KlasseFysio) speciaal gericht op hardlopers. Ik zal bij een behandeling samen met de patiënt enthousiast kijken hoe we samen een blessure aanpakken met het doel om hem of haar als sporter weer zo snel mogelijk verantwoord blessurevrij aan het sporten te krijgen.

Zelf heb ik jarenlange ervaring als wedstrijdatleet (op topsportniveau) in het hardlopen en graag wil ik mijn passie voor de (loop)sport overdragen en helpen anderen hun doel te kunnen behalen!

Nikki Hazendonk

Mijn naam is Nikki Hazendonk, ik ben 38 jaar en ik woon in Culemborg.

Na 14 jaar voor de Rijksoverheid gewerkt te hebben heb ik er voor gekozen om mijn hart en passie te gaan volgen en mijn dienstverlenende skills op een andere manier in onze samenleving in te zetten.

Ik hou van de natuur, skeeleren, viaduct rennen oftewel de HELLingrun, ik zwem graag, dit zelfs in de winter buiten! en ik doe fanatiek aan krachttraining.

Ik ben van mening dat wanneer je iets doet waar je veel energie van krijgt, dit uiteindelijk de juiste energie weer terugbrengt op je pad. De mogelijkheid die ik dan ook heb gekregen om op mijn Sport-pad aan de slag te gaan bij Sporten Voor Je Deur sluit dan ook hier voor mij mooi op aan!

Ik kijk er erg naar uit om met jullie aan de slag te gaan om zo een klein stukje van sportief Nederland, gezamenlijk en op een verbindende manier, fit, energiek te behouden en te maken!

Sportieve Groet!

Nikk

Stijn Blom

Hoi allemaal! Ik ben Stijn, 20 jaar en studeer International Business hier in Utrecht. Zelf heb ik jaren lang op hoog niveau gehonkbald, maar helaas de keuze moeten maken hier in te minderen i.v.m. studie, werk en andere verplichtingen. Toch heb ik nog altijd een grote passie voor het Sporten, dat ik graag uit in het overbrengen van mijn sportkennis door middel van onder andere bootcamps te geven hier bij Sporten Voor Je Deur! Ik hoop jullie allemaal snel een keertje langs te zien komen om samen even een goede workout neer te zetten. Tot dan!

Liesbeth
Mijn naam is Liesbeth. Ik ben al een paar jaar deelnemer bij Sporten voor je deur, begonnen bij de mama-baby-fit-training. En nu heb ik, nadat ik ben verhuisd, een mama-baby-fit groepje opgericht in mijn nieuwe woonwijk. En nu ben ik de trainer! Ondanks dat het een beetje uit mijn comfort-zone is (ik heb een medische achtergrond), bevalt het heel goed. Ik vind het vooral leuk om mensen te in beweging te krijgen en te laten zien dat iedereen kan sporten!

Trainers

Een trainer bij Sporten Voor je Deur is sportief, enthousiast/spontaan, ontspannen en heeft gevoel voor humor, sturend en klantgericht en een sociaal bewogen sporter. Voldoe je aan deze criteria en wil je ook voor Sporten Voor je Deur aan de slag dan ben je meer dan welkom!

Franchisers

Wil je je aansluiten als franchiser bij het succesvolle Sporten Voor je Deur en een groei doormaken van 0 tot 250 leden in 2 jaar, dat kan! Stuur een bericht en we nemen contact met je op.