Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Trainers

Oprichter Sporten Voor Je Deur

Mijn naam is Ankelien Barkman. Ik woon in Zoelmond met mijn vriend en twee zonen Joeri en Niels. Ik geef ruim twintig jaar sportlessen. Ik ben begonnen als aerobicinstructeur. Vervolgens heb ik meerdere opleidingen gevolgd van spinninginstructeur, bodybalance docent, Mom in Balance trainer tot crossfit instructeur. Met al deze ervaringen ben ik in 2015 de buitensportschool Sporten Voor je Deur gestart. In korte tijd is Sporten Voor je Deur uitgegroeid tot een super bedrijf met honderden hele leuke, fanatieke deelnemers en trainers! We blijven ons ontwikkelen en verbeteren en luisteren daarbij goed naar de wensen van de deelnemers want zij zijn nummer 1!

Trainers

Ankelien Barkman

Mijn naam is Ankelien Barkman en ik ben de oprichter van de buitensportclub Sporten Voor Je Deur en het vitaliteitsbedrijf Move Your Business. Mijn doel hiermee is om mensen op een laagdrempelige manier in beweging te krijgen, op hun eigen niveau.

Ik sport graag, ga regelmatig hardlopen en bezoek yogalessen, maar ik ben zeker geen fitgirl! Ik hou te veel van het goede leven: lekker eten, af en toe snacken en wijn drinken! Eigenlijk ben ik dus gewoon yin en yang:).

Verder hou ik van oprechtheid en flexibiliteit. En van lachen, vooral om mezelf.

Ik woon in een klein dorpje Zoelmond in een ‘oude school’, samen met mijn partner Robert en zonen Joeri en Niels. Verder ben ik erg ondernemend en heb vaak nieuwe ideeën die ik ook graag uitvoer, dus wie weet wat de toekomst gaat brengen!

Tessa Schurkenbom

Ik ben Tessa, 26 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik heb geschiedenis gestudeerd en doe momenteel de opleiding tot Personal trainer.  Ik sport en beweeg graag: hardlopen, boksen, yoga, pilates en krachttraining.

Als trainer bij Sporten voor je Deur vind ik het leuk en belangrijk dat plezier samengaat met een intensieve training! Zodat jij als je thuiskomt echt het gevoel hebt gehad dat je echt wat gedaan hebt:)!

Juliette Voogsgerd

Mijn naam is Juliëtte, woon samen in Veenendaal en zit in mijn laatste jaar van de opleiding Sport- en Bewegingseducatie (Sportkunde).

Mijn passie ligt in de sportwereld in combinatie met coaching. Mensen verder helpen om het beste uit zich zelf te halen is wat mij energie geeft en inspireert. Voor, na en tijdens de bootcamp is het altijd een succeservaring voor beide partijen en dat is het mooiste wat er is!

Naast de training die ik geef, doe ik werk achter de schermen bij Sporten Voor je Deur. Leuk om ook andere leden te spreken en te motiveren in de eerste buitensportschool van Nederland!

Cas van Leeuwen

Mijn naam is Cas en ik ben 20 jaar.
Ik studeer fysiotherapie aan de Hoge school Utrecht en doe daarnaast een pre-master aan de Universiteit.

Ik hou heel erg veel van sporten en dat is ook een van de redenen waarom ik fysiotherapie ben gaan studeren. Ik heb vroeger ook veel gesport; judo, voetbal, kicksboks en MMA.

Deze laatste 2 vind ik het aller leukst, de trainingen zijn geweldig om te doen want je wordt er superfit van.

Nu bij sporten voor je deur mag ik de HIIT kickboks en bootcamp geven en dit doe ik met veel plezier.

Daarnaast hou ik ook van muziek en speel ik piano en gitaar.

Ik hoop jullie te zien bij een van mijn lessen en lekker aan de slag te gaan samen!

Brechje Stevens

Ik ben Brechje, 23 jaar oud en woon in Utrecht. Ik ben een echte sportliefhebber: van roeien, tennissen, turnen en judo tot fitness, spinning en Bodypump. Vroeger was ik dan ook regelmatig in de turnhal of op de tennisbaan te vinden, maar tegenwoordig zul je mij met name in de sportschool zien, samen met mijn vriend Lars. Het lesgeven bij sporten voor je deur is daar een hele leuke en leerzame aanvulling op. Bootcamps geven is voor mij niet alleen leuk omdat ik bezig ben met mijn hobby, namelijk sporten, maar ook omdat ik heb gevoel heb dat ik echt een band opbouw met mijn vaste groepen en dat ze mij als trainer ook waarderen.

Naast sporten ga ik zeer regelmatig op vakantie, heb ik een hele lieve kat en eet ik al zeven jaar vegetarisch. Ik heb rechten gestudeerd, maar wil mij nog graag verder ontwikkelen op het gebied van sport. Mijn lievelingseten is pizza, ik heb een hekel aan stilzitten en mijn vader is mijn grote voorbeeld omdat hij zo creatief, lief en zorgzaam is.

Sterre van den Berge

Ik ben Sterre en ik werk sinds november 2018 bij Sporten voor je Deur. Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht onze sporters te motiveren en ook gezelligheid te creëren. Ik woon zelf in Utrecht, ik ben ook interactief acteur en ik ben gek op sporten; zwemmen, bootcampen(!), hardlopen, kickboksen en skeeleren. Tijdens mijn lessen is er ruimte om op jouw niveau te trainen, te kletsen en zet ik ook nog wel eens een lekker beat op. Wil je trouwens tips voor bijvoorbeeld je voeding? Ik weet veel over voeding en gezondheid, dus stel mij vooral je vragen.

Erik van der Lee

Mijn naam is Erik, ik ben 24 jaar oud en ik ben professioneel MMA en Muay Thai vechter.

Ik ben in Nederland geboren en ben op 13-jarige leeftijd verhuisd naar California. Daar heb ik 10 jaar gewoond en ben ik op mijn 15-de begonnen met MMA training. In 2018 heb ik daar alles achtergelaten om in Thailand voltijd te trainen en partijen te draaien. Ik heb een enkeltje naar Thailand gekocht en ben met 1200 dollar op zak naar Bangkok gevlogen.

In de tussentijd heb ik in landen zoals Thailand, Malaysie en China gevochten. Hierna ben ik weer gaan vechten in California.

Na mijn laatste partij in California heb ik toch besloten om terug naar Nederland te verhuizen om dichterbij mijn familie te zijn en wat meer stabiliteit in mijn leven te vinden. Vandaar dat jullie mij nu bij Sporten Voor je Deur kunnen vinden , om mijn passie voor fitness en vechtsporten te delen met de mensen die meedoen met onze lessen.

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie trainingen te gaan geven! Groetjes Erik

Ronald Angevaare

Ik bootcamp, speel waterpolo en mag graag mountainbiken

Mijn ontspanningstherapie is motorrijden.
I.v.m. uiteen lopende werktijden ben ik invaltrainer en heb geen vaste groep.

Ik vind het leuk om mensen te motiveren net een stapje verder te gaan.

Denk je dat je echt niet meer kunt, dan doen we er nog twee 😉

Anika Pluijlaar

Hi! Mijn naam is Anika en ik woon samen met mijn twee kinderen in Zeist.

Tot voorkort werkte ik als leerkracht op een basisschool. Ontzettend leuk, maar altijd was ik in mijn vrije tijd bezig met sport. Ikzelf doe momenteel aan Krav Maga, Yoga en wandel graag met onze hond.

Officieel ben ik een kickboksinstructeur. Omdat bewegen en lesgeven een passie van mij is wil ik me in nog meer vakken omscholen. Momenteel ben ik bezig met een personal trainer opleiding en  binnenkort start ik met de yogadocentenopleing in India.

Al ruim 1 jaar geef ik met veel enthousiasme power-bootcamptrainingen bij SVJD op de woensdagavond. Buiten trainen is het beste wat er is en extra gezellig met je buren.

Jelle Hoogland

Mijn nerd- en creatieve hobby’s zijn allemaal zittend dus moet een man op leeftijd iets verzinnen om een lichaam te behouden waar de beste echtgenote van de wereld haar goedkeuring aan kan blijven geven. Bootcampen voor je deur is leuk. Lekker sporten in een groep met gevarieerde trainingen waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Ik combineer dat een jaar of twee met zelf lesgeven. Heel bescheiden maar, in de schaarse tijd naast mijn werk, maar het zijn leuke uurtjes op de zaterdag- of zondagochtend.

Sylvester Majoor

Hoi ik ben Sylvester!

Ik ben 22 jaar en woon in Utrecht waar ik ook rechtsgeleerdheid studeer. Naast studeren ben ik lid bij U.S.R. ‘Triton’ waar ik vorig jaar ook Licht wedstrijd heb geroeid. Sporten zit echt in mn bloed aangezien ik dat al sinds jongs af aan al fanatiek doe waardoor het ook een grote rol in mijn leven speelt en ik heb dan ook al van alles gedaan. Nu vind ik het ook erg leuk om training te geven en te coachen naast het sporten zelf en dat is ook de reden dat ik les ben gaan geven bij Svjd!

Trainers

Een trainer bij Sporten Voor je Deur is sportief, enthousiast/spontaan, ontspannen en heeft gevoel voor humor, sturend en klantgericht en een sociaal bewogen sporter. Voldoe je aan deze criteria en wil je ook voor Sporten Voor je Deur aan de slag dan ben je meer dan welkom!

Franchisers

Wil je je aansluiten als franchiser bij het succesvolle Sporten Voor je Deur en een groei doormaken van 0 tot 250 leden in 2 jaar, dat kan! Stuur een bericht en we nemen contact met je op.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly