Trainers

Oprichter Sporten Voor Je Deur

Mijn naam is Ankelien Barkman. Ik woon in Zoelmond met mijn vriend en twee zonen Joeri en Niels. Ik geef ruim twintig jaar sportlessen. Ik ben begonnen als aerobicinstructeur. Vervolgens heb ik meerdere opleidingen gevolgd van spinninginstructeur, bodybalance docent, Mom in Balance trainer tot crossfit instructeur. Met al deze ervaringen ben ik in 2015 de buitensportschool Sporten Voor je Deur gestart. In korte tijd is Sporten Voor je Deur uitgegroeid tot een super bedrijf met honderden hele leuke, fanatieke deelnemers en trainers! We blijven ons ontwikkelen en verbeteren en luisteren daarbij goed naar de wensen van de deelnemers want zij zijn nummer 1!

Trainers

Ankelien Barkman

Mijn naam is Ankelien Barkman en ik ben de oprichter van de buitensportclub Sporten Voor Je Deur en het vitaliteitsbedrijf Move Your Business. Mijn doel hiermee is om mensen op een laagdrempelige manier in beweging te krijgen, op hun eigen niveau.

Ik sport graag, ga regelmatig hardlopen en bezoek yogalessen, maar ik ben zeker geen fitgirl! Ik hou te veel van het goede leven: lekker eten, af en toe snacken en wijn drinken! Eigenlijk ben ik dus gewoon yin en yang:).

Verder hou ik van oprechtheid en flexibiliteit. En van lachen, vooral om mezelf.

Ik woon in een klein dorpje Zoelmond in een ‘oude school’, samen met mijn partner Robert en zonen Joeri en Niels. Verder ben ik erg ondernemend en heb vaak nieuwe ideeën die ik ook graag uitvoer, dus wie weet wat de toekomst gaat brengen!

Tessa Sturkenboom

Ik ben Tessa, 26 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik heb geschiedenis gestudeerd en doe momenteel de opleiding tot Personal trainer.  Ik sport en beweeg graag: hardlopen, boksen, yoga, pilates en krachttraining.

Als trainer bij Sporten voor je Deur vind ik het leuk en belangrijk dat plezier samengaat met een intensieve training! Zodat jij als je thuiskomt echt het gevoel hebt gehad dat je echt wat gedaan hebt:)!

Juliette Voogsgerd

Mijn naam is Juliëtte, woon samen in Veenendaal en zit in mijn laatste jaar van de opleiding Sport- en Bewegingseducatie (Sportkunde).

Mijn passie ligt in de sportwereld in combinatie met coaching. Mensen verder helpen om het beste uit zich zelf te halen is wat mij energie geeft en inspireert. Voor, na en tijdens de bootcamp is het altijd een succeservaring voor beide partijen en dat is het mooiste wat er is!

Naast de training die ik geef, doe ik werk achter de schermen bij Sporten Voor je Deur. Leuk om ook andere leden te spreken en te motiveren in de eerste buitensportschool van Nederland!

Tessa
Ik ben Tessa, 23 jaar (1996). Ik heb rechten gestudeerd en ik schrijf nu mijn proefschrift aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mijn werk is natuurlijk niet bepaald actief, dus daarom ben ik in mijn vrije tijd éxtra actief, ik heb een tijd wedstrijd geroeid, maar sinds ik dat niet meer doe heb ik ook weer tijd voor andere sporten: hardlopen, wielrennen, wandelen en ik ben ook regelmatig te vinden in de sportschool.
Het geven van trainingen voor Sporten voor je deur geeft mij de broodnodige afwisseling van mijn zittende beroep en ik krijg wordt heel enthousiast en energiek van met een groep hard sporten – en kletsen.
Sylvester Majoor

Hoi ik ben Sylvester!

Ik ben 22 jaar en woon in Utrecht waar ik ook rechtsgeleerdheid studeer. Naast studeren ben ik lid bij U.S.R. ‘Triton’ waar ik vorig jaar ook Licht wedstrijd heb geroeid. Sporten zit echt in mn bloed aangezien ik dat al sinds jongs af aan al fanatiek doe waardoor het ook een grote rol in mijn leven speelt en ik heb dan ook al van alles gedaan. Nu vind ik het ook erg leuk om training te geven en te coachen naast het sporten zelf en dat is ook de reden dat ik les ben gaan geven bij Svjd!

Sterre van den Berge

Ik ben Sterre en ik werk sinds november 2018 bij Sporten voor je Deur. Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht onze sporters te motiveren en ook gezelligheid te creëren. Ik woon zelf in Utrecht, ik ben ook interactief acteur en ik ben gek op sporten; zwemmen, bootcampen(!), hardlopen, kickboksen en skeeleren. Tijdens mijn lessen is er ruimte om op jouw niveau te trainen, te kletsen en zet ik ook nog wel eens een lekker beat op. Wil je trouwens tips voor bijvoorbeeld je voeding? Ik weet veel over voeding en gezondheid, dus stel mij vooral je vragen.

Leon Graumans
Mijn naam is Leon Graumans (1988). Naast dat ik zelf een fanatiek hardloper ben werk ik bij Run2Day in Utrecht en geef ik hardlooptraining aan verschillende groepen. Een aantal keer peer jaar zet ik me in voor Sporten voor je Deur. In een serie van 4 trainingen in park Transwijk breng ik mijn enthousiasme en kennis over het hardlopen over aan de deelnemers. Als ik niet met hardlopen bezig ben vind ik het leuk om concerten bij te wonen. Ik krijg nog wel een verbaasde reacties, maar de progressive/symphonic metal volg ik op de voet. Tot bij de training in het park!
Groeten,
Leon
Ronald Angevaare

Ik bootcamp, speel waterpolo en mag graag mountainbiken

Mijn ontspanningstherapie is motorrijden.
I.v.m. uiteen lopende werktijden ben ik invaltrainer en heb geen vaste groep.

Ik vind het leuk om mensen te motiveren net een stapje verder te gaan.

Denk je dat je echt niet meer kunt, dan doen we er nog twee 😉

Jelle Hoogland

Mijn nerd- en creatieve hobby’s zijn allemaal zittend dus moet een man op leeftijd iets verzinnen om een lichaam te behouden waar de beste echtgenote van de wereld haar goedkeuring aan kan blijven geven. Bootcampen voor je deur is leuk. Lekker sporten in een groep met gevarieerde trainingen waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Ik combineer dat een jaar of twee met zelf lesgeven. Heel bescheiden maar, in de schaarse tijd naast mijn werk, maar het zijn leuke uurtjes op de zaterdag- of zondagochtend.

Luc de Vries
Hallo allemaal! Mijn naam is Luc de Vries en ik ben 17 jaar.
Ik ben begonnen met basketbal op mijn vijfde en heb dat fanatiek gedaan tot vorig jaar toen ik helaas moest stoppen door een blessure.
Sinds dat ik ben gestopt ben ik hard gaan werken in de sportschool omdat sporten echt mijn passie is.
Naast het sporten ben ik op de middelbare school ook een marketing bedrijf begonnen waar ik tot vandaag de dag nog steeds hard aan werk.
Op dit moment ben ik bezig met mijn personal training opleiding om nog meer te weten te komen over fit worden en voeding.
Het mooie aan sporten voor je deur is dat plezier en trainen hand in hand gaan en daarom vind ik het super om hier training te geven.
Ik hoop jullie allemaal een keer te zien en training te geven!
Tycho

Hoi ik ben Tycho, 21 jaar oud en woon in Utrecht. Ik studeer momenteel natuurwetenschap en innovatiemanagement aan de Universiteit Utrecht. Naast mijn studie ben ik graag in de sportschool, banen aan het trekken in het zwembad of op de racefiets in de natuur. Mocht je vragen hebben over krachttraining of zwemmen, stel ze dan vooral! Verder vind ik het leuk om mijn enthousiasme m.b.t. sporten over te brengen op anderen. Buiten training geven aan een groep bij svjd vind ik dan ook leuk om te doen. Tot snel!

Job

Hoi, Ik ben Job Welleman, 21 jaar en ik studeer momenteel Natuurwetenschap en Innovatiemanagement aan de universiteit Utrecht.  Sporten is altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven en ik probeer dit ook nog altijd zoveel mogelijk te doen. Ik ben begonnen met voetbal op mijn 5de en later ben ik gaan boksen. Daarnaast ga ik graag naar de sportschool. Ik vind het daarom ook erg leuk om les te geven om zo andere enthiousiast te maken om fanatiek te sporten en mee te doen.

Danielle
Mijn naam is Danielle, een starter uit Utrecht. Inmiddels geef ik nu een jaar training bij Sporten voor je Deur in de Bilt. Ik werk bij Bureau Zuidema als accountmanagement support om mensen nog meer positieve invloed te laten hebben. Ik hou van muziek maken en luisteren, bewegen, resultaten behalen, avontuur en ontdekken. Ik vind het lekker om buiten te komen en anderen mee naar buiten te nemen, dat doe ik dan ook graag voor mijn bootcamplesgroepjes. Het leuke van SvjD is de gezelligheid daarbij.
Marie
Hoi! Ik ben Marie, 25 jaar en woon hartstikke sjiek-de-friemel in Utrecht-Oost.
Sporten speelt eigenlijk pas sinds een jaar of 2 een héle positieve rol in mijn leven.
Daarvoor was ik liever lui dan moe, sleepte ik mezelf naar de sportschool en was ik blij als het voorbij was. Er is een knop omgegaan en nu doe ik níets liever dan lekker bewegen en buiten zijn! Plezier is zó belangrijk en staat dan ook 100% centraal in mijn lessen.
Naast het geven van de bootcamps, heb ik mijn eigen coachingsbedrijf waar ik mensen help hun leven in te richten zoals zíj dat willen én ik coach op voeding- en leefstijl. Dan zet ik nog koffie in een koffietent én ben ik op het podium te vinden als dagvoorzitter: ik hou van drukte en afwisseling, zoals je merkt 😉 Ik kijk ernaar uit binnenkort met je te bootcampen in één van mijn lessen!
Amanda
Hoi allemaal,

Ik ben Amanda, 33 jaar en woon in Utrecht. Sinds kort geef ik les voor Sporten voor je Deur.
Ik heb een gezellige groep op de zondagochtend.

Naast zelf te veel sporten heb ik een baan in de zorg waar ik erg blij mee ben. Qua sporten ligt mijn interesse bij hardlopen/trailrunnen, klimmen/boulderen en natuurlijk bootcamp. Zolang het buiten is ben ik overal voor in!

Ik ben gecertificeerd bootcamp trainer en wil mijn kennis verder uit gaan breiden door middel van het volgende van andere opleidingen.

Naast de zondagochtend neem ik soms ook een lesje over op een andere dag. Dus hopelijk zien we elkaar snel.

Jip

Hoi, ik ben Jip. Sinds kort woon ik in Utrecht waar ik (bijna) elke dag begin op mijn mat: ik doe graag yoga. Deze passie heb ik twee jaar geleden nog verder ontwikkeld met een Docentenopleiding in India. Sindsdien ben ik Yogadocent en geeft ik lessen in Hatha en Vinyasa Yoga. Yoga is voor mij een manier om thuis te komen in mijn lichaam en dat deel ik graag met anderen.  De combinatie van ademhaling, inspanning en ontspanning zorgt voor balans in zowel lichaam als geest (wat wil je nog meer!). Als ik geen yoga doe hou ik mij bezig met een Master Kunsteducatie, Vega koken en boeken lezen. Hopelijk zie ik je binnenkort op de mat!

Trainers

Een trainer bij Sporten Voor je Deur is sportief, enthousiast/spontaan, ontspannen en heeft gevoel voor humor, sturend en klantgericht en een sociaal bewogen sporter. Voldoe je aan deze criteria en wil je ook voor Sporten Voor je Deur aan de slag dan ben je meer dan welkom!

Franchisers

Wil je je aansluiten als franchiser bij het succesvolle Sporten Voor je Deur en een groei doormaken van 0 tot 250 leden in 2 jaar, dat kan! Stuur een bericht en we nemen contact met je op.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly