Trainers

Oprichter Sporten Voor Je Deur

Mijn naam is Ankelien Barkman. Ik woon in Zoelmond met mijn vriend en twee zonen Joeri en Niels. Ik geef ruim twintig jaar sportlessen. Ik ben begonnen als aerobicinstructeur. Vervolgens heb ik meerdere opleidingen gevolgd van spinninginstructeur, bodybalance docent, Mom in Balance trainer tot crossfit instructeur. Met al deze ervaringen ben ik in 2015 de buitensportschool Sporten Voor je Deur gestart. In korte tijd is Sporten Voor je Deur uitgegroeid tot een super bedrijf met honderden hele leuke, fanatieke deelnemers en trainers! We blijven ons ontwikkelen en verbeteren en luisteren daarbij goed naar de wensen van de deelnemers want zij zijn nummer 1!

Trainers

Ankelien Barkman
Mijn naam is Ankelien Barkman en ik ben de oprichter van de buitensportclub Sporten Voor Je Deur en het vitaliteitsbedrijf Move Your Business. Mijn doel hiermee is om mensen op een laagdrempelige manier in beweging te krijgen, op hun eigen niveau.

Ik sport graag, ga regelmatig hardlopen en bezoek yogalessen, maar ik ben zeker geen fitgirl! Ik hou te veel van het goede leven: lekker eten, af en toe snacken en wijn drinken! Eigenlijk ben ik dus gewoon yin en yang:).

Verder hou ik van oprechtheid en flexibiliteit. En van lachen, vooral om mezelf.

Ik woon in een klein dorpje Zoelmond in een ‘oude school’, samen met mijn partner Robert en zonen Joeri en Niels. Verder ben ik erg ondernemend en heb vaak nieuwe ideeën die ik ook graag uitvoer, dus wie weet wat de toekomst gaat brengen!

Yvonne
k ben Yvonne. Ik ondersteun bij verschillende activiteiten van Sporten Voor je Deur. Ik heb ervaring met lesgeven aan groepen. Mijn uitdaging is om binnen de groep voor iedereen op individueel niveau te onderzoeken wat haalbaar en plezierig is. Ik denk in uitdagingen, oplossingen en alternatieven. Sporten Voor je Deur is voor mij uniek vanwege de laagdrempeligheid, lekker in de buitenlucht en sporten als onderdeel in de drukke dag.
Leon Graumans
Mijn naam is Leon Graumans (1988). Naast dat ik zelf een fanatiek hardloper ben werk ik bij Run2Day in Utrecht en geef ik hardlooptraining aan verschillende groepen. Een aantal keer peer jaar zet ik me in voor Sporten voor je Deur. In een serie van 4 trainingen in park Transwijk breng ik mijn enthousiasme en kennis over het hardlopen over aan de deelnemers. Als ik niet met hardlopen bezig ben vind ik het leuk om concerten bij te wonen. Ik krijg nog wel een verbaasde reacties, maar de progressive/symphonic metal volg ik op de voet. Tot bij de training in het park!
Groeten,
Leon
Liesbeth
Mijn naam is Liesbeth. Ik ben al een paar jaar deelnemer bij Sporten voor je deur, begonnen bij de mama-baby-fit-training. En nu heb ik, nadat ik ben verhuisd, een mama-baby-fit groepje opgericht in mijn nieuwe woonwijk. En nu ben ik de trainer! Ondanks dat het een beetje uit mijn comfort-zone is (ik heb een medische achtergrond), bevalt het heel goed. Ik vind het vooral leuk om mensen te in beweging te krijgen en te laten zien dat iedereen kan sporten!
Giorgia Di Saverio

Hallo, mijn naam is Giorgia en ik ben Italiaans. Ik zou een paar maanden naar Nederland komen maar ben gebleven omdat ik verliefd werd op dit land! Ik woon samen met mijn vriend en twee katten. Ik hou van dieren en ik hou van eten, ik deel recepten en trucs op mijn sociale media. Maar mijn eerste liefde was en is nog steeds sporten en Yoga. Mijn lessen zijn meestal intens en krachtig.  Ik ben een motivator en ik wil dat je altijd het beste uit jezelf haalt. Kom naar mijn lessen en ik zal je leren hoe je van sport en jezelf kunt houden!

Jelle Hoogland
Mijn nerd- en creatieve hobby’s zijn allemaal zittend dus moet een man op leeftijd iets verzinnen om een lichaam te behouden waar de beste echtgenote van de wereld haar goedkeuring aan kan blijven geven. Bootcampen voor je deur is leuk. Lekker sporten in een groep met gevarieerde trainingen waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Ik combineer dat een jaar of twee met zelf lesgeven. Heel bescheiden maar, in de schaarse tijd naast mijn werk, maar het zijn leuke uurtjes op de zaterdag- of zondagochtend.
Jip
Hoi, ik ben Jip. Sinds kort woon ik in Utrecht waar ik (bijna) elke dag begin op mijn mat: ik doe graag yoga. Deze passie heb ik twee jaar geleden nog verder ontwikkeld met een Docentenopleiding in India. Sindsdien ben ik Yogadocent en geeft ik lessen in Hatha en Vinyasa Yoga. Yoga is voor mij een manier om thuis te komen in mijn lichaam en dat deel ik graag met anderen.  De combinatie van ademhaling, inspanning en ontspanning zorgt voor balans in zowel lichaam als geest (wat wil je nog meer!). Als ik geen yoga doe hou ik mij bezig met een Master Kunsteducatie, Vega koken en boeken lezen. Hopelijk zie ik je binnenkort op de mat!
Anne
Hoi allemaal!
Ik ben Anne, en ik geef yoga en bootcamp lessen bij sporten voor je deur.
Yoga beoefende ik al een hele tijd voor mezelf, maar sinds kort ben ik deze passie ook aan het uitbreiden. Ik volg namelijk een opleiding tot gecertificeerde yoga juf 🙂 Dat betekent heerlijk iedere ochtend mijn dag op de mat starten en mezelf steeds meer verbeteren als docente.
Lesgeven vind ik super leuk om te doen. Niet alleen in yoga maar ook met bootcamp lessen vind je mij altijd enthousiast.
Ik houd van het contact met mensen, gezelligheid en de verbinding door sport!
Het lijkt me super om jou binnenkort bij mijn lessen op de mat te ontmoeten, of tussen de bootcamp oefeningen door een praatje te maken.
Voor nu: namasté en hopelijk tot snel! 😉
Siebe
Hoi ik ben Siebe
Ik woon in Zeist en hou enorm veel van creativiteit.
Sporten werkt voor mij als een uitlaatklep.
Een manier om even helemaal tot rust te komen. Eigenlijk een beetje mediteren, maar dan wel tot het naadje gaan.
Ik hoop je snel een keer in de training te zien!
Rick van der Pol
Mijn naam is Rick, ik ben 29 jaar en woon met mijn vriendin en 2 poezen in Hoograven.
Als kind heb ik vooral erg  lang gebasketbald, later ben ik overgestapt naar martial arts en uiteindelijk ben ik er ook bij gaan fitnessen.
Sporten is erg belangrijk voor mij, en ik hoop dat met jullie in mijn lessen te kunnen delen!
Lotte van der Zaag
Ik ben 21 jaar oud, woon in Culemborg en studeer Sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Van jong af aan sport ik al veel. Ik ben begonnen met gymles, atletiek, voetbal en nu fitness. Ik hou ervan om lekker in de buitenlucht te sporten of les te geven. In mijn vrije tijd doe ik dan ook graag aan fitness of hardlopen en skeeleren. Door mijn opleiding weet ik veel van sport en heb ik ook de Minor Voeding gedaan. Mocht je vragen hebben over sport en/of voeding dan weet je me te vinden!
Bart Geurts
Hallo allemaal! Ik ben Bart, 20 jaar en studeer filosofie en rechten op de universiteit hier in het mooie Utrecht. Sporten doe ik al heel mijn leven. Voetbal en hardlopen zijn altijd al mijn passie geweest en sinds een paar jaar ben ik ook vaak te vinden in de sportschool. Sporten en een daarbij behorende gezond eetpatroon geeft mij veel vertrouwen en energie. Ik vind het super leuk om mijn passie te kunnen delen en dus de bootcamps en HIIT trainingen te verzorgen! Hopelijk zien we elkaar snel in de buitenlucht om lekker samen te bewegen en te zweten!
Tycho Savelkoel
Mijn naam is Tycho, ik ben 21 jaar en ben tweede jaars student Natuur- Sterrenkunde aan de Universiteit Utrecht. In Utrecht woon ik overigens ook, namelijk in het mooiste eiland van Nederland: kanalen eiland. Ik heb vroeger op hockey en boksen gezeten en sport nu veel thuis door bijvoorbeeld op te trekken aan een metalen stang bij de douches? Sinds kort geef ik les bij sporten voor je deur, het lijkt me leuk om een van jullie een keer te zien!
Als je nog vragen hebt, je mag me altijd bellen of mailen?
Saar van der Horst

Hoi! Mijn naam is Saar, ik studeer Liberal arts and sciences aan de universiteit Utrecht. Ik heb zelf vroeger veel wedstrijd gezwommen en daarna gevoetbald. Ik roei nu bij Triton en dit vind ik erg leuk. Ik moet eerlijk toegeven; Ik ben geen topsporter.  Maar wat mijn kracht is is dat ik sporten gewoon leuk vind en dat ik erg fanatiek ben! Ik houd van lekker in beweging zijn en plezier hebben tijdens het sporten. Ik ga bijvoorbeeld binnenkort een halve marathon lopen, niet omdat ik ga winnen, maar gewoon omdat ik het leuk vind om mezelf uit te dagen. Vind jij het ook leuk om jezelf uit te dagen en gewoon even lekker in beweging te zijn? Dan zien we elkaar hopelijk snel!

Kelly Kroesen

Hoi! Ik ben Kelly, 25 jaar en ik woon in Culemborg samen met mijn vriend. Ik geef in de wijk Parijsch in Culemborg bootcamp les. Wat ik leuk vind aan sporten is dat je jezelf kunt uitdagen om het beste uit jezelf te halen en dat je je steeds fitter gaat voelen. Ritme en balans zijn hierbij erg belangrijk. Dit probeer ik dan ook over te brengen tijdens mijn lessen. Lijkt het je ook leuk om te sporten in de buitenlucht? Dan zie ik je hopelijk snel bij mijn bootcamp les!

Peter van ’t Veld

Hallo zeg, mijn is Peter en ik ben beroepsmilitair. In mijn vrije tijd sport ik graag en geef al een aantal jaren training op een sportschool. In 1993 een opleiding gedaan als Recreatie Sport Leider Algemeen, 2013 Cursus Boortcamp Trainer en in 2022 Sport en Bewegen behaald. Mijn hobby’s zijn: tennis, padel, fitness, trail running, 4-daagse Nijmegen, Bootcamp en Outdoor Sporten. Ik vind het erg leuk en fijn om mensen te motiveren aan het bewegen te krijgen op een verantwoordelijke, juiste en leuke manier. Bewegen is namelijk belangrijk voor je fysieke- en mentale gezondheid (weerbaarheid). Waar kan dat beter dan bij Sporten Voor Je Deur! Sportieve groet Peter.

Wouter Smith

Hi! Ik ben Wouter Smith. Vanaf jongs af aan ben ik al met verschillende sporten bezig geweest, en vanuit hier de opleiding sport- en bewegingscoördinator begonnen en succesvol afgerond in de richting van Buurt, Onderwijs en sport. Doordat ik zelf mijn plezier en ontlading haal uit sporten vind ik het leuk om anderen hierin te enthousiasmeren en mee te nemen. Ik geef nu Kickbokstraining in Culemborg maar ik vind het ook leuk om Bootcamplessen te geven. Zie ik jou binnenkort bij mijn les? Leuk, tot dan!

Maite Mutsaers

Hoi, ik ben Maite, en ik ben sinds september ’23 trainer bij Sporten voor je Deur in Utrecht. Ik ben afgestudeerd in de gezondheidswetenschappen en naast mijn baan als preventiewerker vind ik het een hele leuke afwisseling als trainer bezig te zijn met een grote hobby: sporten!

Lekker zweten door een goede training vind ik heerlijk, dus dat zullen jullie merken!  Ik vind het belangrijk dat we het leuk hebben met elkaar en dat jullie je eigen uitdagingen kunnen aangaan. Hopelijk tot gauw bij een van de lessen!

Samantha van Oort

Mijn naam is Samantha en ik ben gek op muziek. Dit in combinatie met sporten-bewegen ben ik als instructeur al jaren actief. Momenteel geef ik Body Pilates. Een mooie combinatie tussen het trainen van je conditie, spierversterkende oefeningen gecombineerd met Pilates. Maar wat ik ook belangrijk vind is dat iedereen kan sporten, er is altijd een manier waarop je kan bewegen! Dat gecombineerd met een leuke dosis humor en gezelligheid maakt het ook nog eens leuk om te sporten. Zie ik je snel?!

Alessio Copia

Hi! Ik ben Alessio, woonachtig in Utrecht en sporten is mijn passie. Niet alleen zélf sporten, maar ook het lesgeven hierin is iets wat ik al jaren met veel plezier doe. Van personal training in de sportschool, HIIT workouts, tot aan het geven van bootcamps aan grotere groepen! Bij Sporten voor je Deur geef ik Bootcamps. Ben jij benieuwd hiernaar? Dan hoop ik je snel te zien!

Maartje Eenhoorn

Mijn naam is Maartje, ik woon met mijn vriend, kat en kippen in Culemborg. Ik werk als inkoper van Mediterrane voeding, en ben dan ook dol op reizen en lekker eten. Daarnaast sport ik graag in mijn vrije tijd. Ik vind heel veel sporten leuk en probeer graag van alles uit, maar ik kom altijd weer terug bij kickboksen. Je wordt er ontzettend fit en sterk van, en het is een heerlijke manier om een uur lang alles om je heen te vergeten. De juiste techniek is hierbij belangrijk om je stoten en trappen krachtig en soepel uit te voeren. En mocht je gedurende de dag frustraties hebben opgebouwd, dan kun je die meteen kwijt 🙂

Pieter Mars

Hi! Van het sociale aspect tot jezelf uitdagen, uit sport en bewegen haal ik enorm veel plezier en ik ervaar alles wat erbij komt als een cadeautje. Omdat ik er zoveel plezier uit haal wil ik ook anderen motiveren om meer te doen. Steeds meer mensen hebben moeite met bewegen en daar wil ik graag bij helpen en daarom geef ik les aan kinderen, senioren en alles daartussen in. Mijn naam is Pieter en ik hoop je snel een keer te zien in een van onze lessen. Heb je vragen, neem dan contact op!

Olivier Leonhart

Hoi! Mijn naam in Olivier en ik ben bootcamp trainer bij sportenvoorjedeur.nl geworden omdat ik weet hoe belangrijk sporten voor je kan zijn en ik het fantastisch vind dit met anderen te kunnen delen. Van beginners tot gevorderden is iedereen welkom. Hopelijk tot snel!

Casper Luit

Hoi! Ik ben Casper, ik woon achterin Zuilen samen met mijn vriendin. Ik studeer psychologie aan de UU en wil graag als master sportpsychologie gaan doen. Mijn grootste interesse is het omgaan met blessures en herstellen. Zelf heb ik lang gevoetbald en speel ik nu American football. Daarnaast heb ik veel sporten kort gedaan en ben ik veel in de sportschool te vinden, maar ook in parkjes om met mijn lichaamsgewicht te trainen. Ik heb drie jaar in een sportschool gewerkt en daar begeleiding en circuit /functional trainingen gegeven. Met plezier ga ik dit nu buiten voor jouw deur doen!

Trainers

Een trainer bij Sporten Voor je Deur is sportief, enthousiast/spontaan, ontspannen en heeft gevoel voor humor, sturend en klantgericht en een sociaal bewogen sporter. Voldoe je aan deze criteria en wil je ook voor Sporten Voor je Deur aan de slag dan ben je meer dan welkom!

Franchisers

Wil je je aansluiten als franchiser bij het succesvolle Sporten Voor je Deur en een groei doormaken van 0 tot 250 leden in 2 jaar, dat kan! Stuur een bericht en we nemen contact met je op.