Knallend het oude jaar uit en sprankelend het nieuwe jaar inluiden? Sporten Voor je Deur heeft de perfecte formule om op een gezellige en sportieve manier afscheid te nemen van het afgelopen jaar! Elk jaar is het weer een feestje dus schrijf je in voor deze gratis training voor het hele gezin, buren en vrienden. 

Als de feestdagen naderen, is het vaak verleidelijk om je over te geven aan heerlijke lekkernijen en comfortabel binnen te blijven. Maar waarom niet op een actieve en leuke manier het oude jaar afsluiten? Bij Sporten Voor je Deur draait het om samenkomen, bewegen en plezier maken. En dat is precies wat de oudejaarstraining biedt: een energieke en gezellige manier om samen fit het nieuwe jaar te omarmen!

Samen Sporten, Gezamenlijk Genieten

De oudejaarstraining bij Sporten Voor je Deur is een feest voor het hele gezin! Met aparte groepen voor ouders met kinderen van verschillende leeftijden, is er voor iedereen wat wils. De jongste sportievelingen (van 2 tot 6 jaar) beleven hun eigen avontuur met leuke spellen en activiteiten, terwijl de oudere kids (van 7 tot 12 jaar) en de volwassen deelnemers zich uitleven in een uitdagend circuit vol met verrassende oefeningen en bootcamp.

Fit het Nieuwe Jaar In!

Het belang van samen sporten reikt verder dan alleen fysieke gezondheid. Het creëert een band, motiveert en brengt plezier in beweging. De oudejaarstraining is niet alleen een geweldige manier om het jaar af te sluiten, maar ook om het nieuwe jaar energiek te beginnen. Samen bezig zijn, zorgt voor een sterker gevoel van verbondenheid en stimuleert een gezonde levensstijl voor het hele gezin.

Oliebollen Verbranden en Proosten op een Fantastisch Jaar

En na die inspannende, maar o zo leuke training? Een welverdiende beloning wacht bij hotel Van der Valk in de Bilt, waar de eerste ronde drankjes door de organisatie wordt verzorgd! Want laten we eerlijk zijn, de oliebollen van die avond hebben we alvast deels verbrand tijdens de training, nietwaar?

Dus, vergeet de traditionele oudejaarsavond waarbij je stilletjes aftelt tot middernacht. Doe mee met Sporten Voor je Deur en sluit het jaar samen sportief af! Geniet van de gezelligheid, laat de endorfines stromen en proost op een nieuw jaar vol energie en gezondheid!

Zie jullie daar! En laten we alvast die oliebollen verbranden voordat we ze opeten!

Zondag 31 december 2023 10.30-11.30 uur, verzamelen Van der Valk hotel De Bilt, De Holle Bilt 1.