Bootcamp Odijk

Odijk

Woensdagavond Bootcamp en Bootcamp Zwanger Clarenburgweg (Het Burgje)

Midden in de nieuwbouwwijk in Odijk bij het Burgje staan wij op de Clarenburgweg 1 te bootcampen met een leuke groep. De prille wijk in Odijk is nog flink aan het groeien. En je bent welkom om als nieuwe bewoner mee te doen! Ook mogelijk om deel te nemen als je zwanger bent of als je wilt herstellen na je bevalling. 

 

Op woensdag kan je in deze nieuwe wijk in Odijk heerlijk je hoofd leegmaken met een Bootcamp training. Ook als je zwanger bent of net bevallen kan je meedoen in Soesterberg. Deskundige trainers zorgen ervoor dat je goede spierversterkende oefeningen doet en er zal  aan je conditie worden gewerkt. Bootcamp is een volledige training waarbij je je hele lichaam traint. Snel voel je je fitter, gezonder, energieker! Maar liefst 95% voelt zich beter door het doen van één bootcamp training per week (blijkt uit een enquete onder de 100 leden). Met een 8,8 rapportcijfer zijn wij heel tevreden, maar we zullen altijd blijven verbeteren.

Probeer gerust een Bootcamp of Bootcamp Zwanger training in Odijk in het Burgje. Je mag een week gratis proberen. Kan je een keer niet dan is het mogelijk je les in te halen bij de Bootcamp trainingen in omliggende gemeentes: Maarn, Leusden, Zeist, Soesterberg en Bunnik. Als je vragen hebt, je mag altijd bellen of mailen: info@sportenvoorjedeur.nl, 0646035633.