Bootcamp Soesterberg

Soesterberg, De Groene Hoogte -Van Meellaan

Dinsdag: Bootcamp en Bootcamp Zwanger

De Groene Hoogte ligt midden in Nederland, in het hart van de Utrechtse Heuvelrug met zijn prachtige natuurgebieden. De nieuwe woonwijk in Soesterberg telt straks ongeveer 180 woningen en wordt gekenmerkt door de groene omheining van bos. Ook in de wijk blijft een belangrijk deel aan groen behouden. We staan op Van Meellaan midden in de wijk. In de winter aan het eind Van de Van Meellaan in Soetsreberg en in de zomer in de sppeltuin op de Van Meellaan.

Op dinsdag kan je in deze nieuwe wijk in Soesterberg heerlijk je hoofd leegmaken met een Bootcamp training. Ook als je zwanger bent of net bevallen kan je meedoen in Soesterberg. Deskundige trainers zorgen ervoor dat je goede spierversterkende oefeningen doet en er zal  aan je conditie worden gewerkt. Bootcamp is een volledige training waarbij je je hele lichaam traint. Snel voel je je fitter, gezonder, energieker! Maar liefst 95% voelt zich beter door het doen van één bootcamp training per week (blijkt uit een enquete onder de 100 leden). Met een 8,8 rapportcijfer zijn wij heel tevreden, maar we zullen altijd blijven verbeteren.

Probeer gerust een Bootcamp of Bootcamp Zwanger training in Soesterberg. Je mag een week gratis proberen. Kan je een keer niet dan is het mogelijk je les in te halen bij de Bootcamp trainingen in omliggende gemeentes: Maarn, Leusden, Zeist, Odijk en Bunnik. Als je vragen hebt, je mag altijd bellen of mailen: info@sportenvoorjedeur.nl, 0646035633.