Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kopen voor het goede doel

Koop jouw sportitems via deze link

Sportsetje aanschaffen tijdens de Corona crisis

Het is geweldig om weer buiten op 1,5 meter afstand te kunnen sporten. Het gaat heel goed en iedereen doet z’n best om afstand te houden, bedankt daarvoor!

We zijn gewend om met sportattributen te trainen maar dat is nu vanwege het besmettingsgevaar niet mogelijk. Om toch zo optimaal en gevarieerd mogelijk te trainen tijdens de Corona tijd, willen we jullie vragen een basissportsetje aan te schaffen. Zo kun je trainen met je eigen sportattributen en kunnen we nog meer spierballen kweken. 😉
En misschien is zo’n sportsetje ook leuk voor een thuis workout.

Sportset Bootcamp/HIIT kost ongeveer €40,-

Kopen voor het goede doel

Je kan de attributen via Decathlon bestellen. Decathlon heeft nu een actie dat er bij elke bestelling, die jullie doen via deze link, 10% naar Sporten Voor je Deur gaat. Ik wil die 10% doneren aan het Rode Kruis. Ik doe mee met Expeditie Redcross, en daarvoor ga ik een tocht door de wildernis van Oeganda maken en een bezoek brengen aan verschillende hulpprojecten Oeganda. die ik wil gaan doen in september 2021. Daarvoor wil ik  €3500,- bij elkaar verzamelen voor het Rode Kruis in Oeganda. Voor de duidelijkheid, de reis en verblijfkosten betaal ik zelf. Door de aankoop via de link steunen jullie dus tevens het goede doel!
Maar ook de Action of een andere sportwinkels verkoopt deze spullen, dus dat kan ook.

Niet verplicht

Je bent natuurlijk niet verplicht om dit setje aan te schaffen. Eventueel is het ook mogelijk om alleen een matje en een elastiek te kopen. Heel veel oefeningen die met dumbbless doet, kan je ook doen met een elastiek. En je zou ook de oefeningen op het gras kunnen doen en dan heb je geen matje nodig.

Voor het Kickboksen raden we wel aan om bokshandschoenen te kopen.

We kunnen ze éénmalig verstrekken als je een proefles komt doen, maar als je door wil gaan is het verplicht een eigen paar aan te schaffen.
In het belang van jullie eigen veiligheid en het besmettingsgevaar te minimaliseren.

Sporten Voor je Deur is Decathlon Partner

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly