BOOTCAMP

Sporten in de regio Utrecht!

Bootcamp is een trainingsmethode waarbij er, in de buitenlucht, aan de opbouw van spieren gewerkt wordt. Ervaren trainers leiden de deelnemers langs verschillende oefeningen. Elke oefening wordt een aantal minuten gedaan, waarna er doorgewisseld wordt. Zo is iedere les leuk en gevarieerd!

De bootcamp clubjes zijn er voor ieder niveau. Voor veel oefeningen zijn er variaties, waardoor je je training eenvoudig zwaarder of lichter kunt maken. De trainer kijkt samen met jou wat voor oefeningen voor jou geschikt zijn. Benieuwd naar onze bootcamplessen? Vraag hier vrijblijvend een gratis proefles aan!

 

Algemene voorwaarden van toepassing. Abonnementhouders kunnen aanvullende credits kopen om naast hun wekelijkse bootcamp les ook extra andere lessen te volgen. Bij het afsluiten van een abonnement krijg je credits, deze gebruik je om je in te schrijven voor een training. Credits zijn een kalendermaand geldig. Met andere woorden: je kunt een gemiste training in dezelfde kalendermaand inhalen. Een abonnement sluit je af voor minimaal 3 maanden. Het abonnement wordt daarna automatisch steeds met een maand verlengd. Het beëindigen van een abonnement gebeurt, middels een email naar info@sportenvoorjedeur.nl, met een opzegtermijn van tenminste 1 maand. Dus als je op 14 april opzegt wordt het abonnement per 1 juni stopgezet. Wij hanteren geen inschrijfgeld. Tussen kerst en oud en nieuw zijn er geen lessen, in de zomervakantie is er een aangepast rooster.