BOOTCAMP

Sporten in de regio Utrecht!

 

 

Bootcamp is een trainingsmethode waarbij er, in de buitenlucht, aan de opbouw van spieren gewerkt wordt. Ervaren trainers leiden de deelnemers langs verschillende oefeningen. Aan het eind van de Bootcamp les heb je elke spier getraind en is je conditie verbeterd. . En vergeet niet het gemak van voor je deur Bootcampen. Het is drempel verlagend en de leden geven aan dat dat de reden is waarom ze blijven komen. Ook leuk om je buurtgenoten op een andere manier te ontmoeten, want samen Bootcamp doen is een fijne manier om elkaar te leren kennen. 

Positieve voordelen

Bewegen in de buitenlucht maakt je blijer. Dit komt omdat de buitenlucht en natuur ervoor zorgen dat je een ontspannen gevoel krijgt en daardoor verdwijnt stress. Ook stimuleert het buiten sporten jouw creativiteit. Dit komt omdat fysieke inspanning de hersenen trainen om flexibeler te worden. Zo is iedere les leuk en gevarieerd! We hebben onderzocht onder onze leden dat je bij 1X per week een Bootcamp les volgen je fitter en sterker wordt. Dus je merkt snel resultaat als je aan het Bootcampen slaat. 

Sporten Voor je Deur is met bootcamp is actief in Utrecht in verschillende wijken Hoograven, Tolsteeg, Dichterswijk, Rivierenwijk, Tuinwijk, Odijk, Tuindorp, Zuilen, Oog in Al, Utrecht-Oost. In De Meern, Vleuten. In Zeist in de Dichterswijk, Houten in De Oorden, Bunnik, Odijk, Maarn, Soesterberg en in de provincie Gelderland in Zoelmond, Culemborg en Meteren 

 

De bootcamp clubjes zijn er voor ieder niveau. Met Bootcamp groepen van gemiddeld 8-10 deelnemers is voldoende ruimte om individuele aandacht te krijgen. Voor veel oefeningen zijn er variaties, waardoor je je training eenvoudig zwaarder of lichter kunt maken. De trainer kijkt samen met jou wat voor oefeningen voor jou geschikt zijn. Benieuwd naar onze bootcamplessen? Vraag hier vrijblijvend een gratis proefweek aan!