Sporten toegankelijk maken voor iedereen, met dat idee starten Decathlon The Wall, Decathlon Vredenburg en Sporten voor je Deur een samenwerking. Zo worden er challenges gedaan in de Decathlon en krijg je bij een proefles Sporten voor je Deur een giftcard van de sportretailer. Gebruik je giftcard bijvoorbeeld voor een nieuw matje voor tijdens de bootcamp.

Meer dan een winkel voor sportartikelen

“Wij willen graag meer zijn dan alleen een winkel waar je terecht kan voor jouw sportartikelen. Om dat doel te behalen en sporten mogelijk te maken voor iedereen, gaan wij graag de samenwerking aan met nieuwe partners.” vertelt Pim, manager van Decathlon The Wall & Vredenburg (Utrecht). De samenwerking met Sporten voor je Deur past goed bij deze missie.

Challenges in de winkel

Om de samenwerking ook echt interactief te maken worden er straks challenges gehouden in de winkel. De eerste is al bekend: op 1 februari 2020 staat de Partner Sit-Up Challenge op de planning. Het doel is om samen zoveel mogelijk sit-ups te doen. Elke maand staat er een andere uitdagende oefening centraal!

Presentje voor nieuwe leden

Sporten voor je Deur is er voor iedereen: mannen, vrouwen, jong en oud. Dat is ook hoe Decathlon zich positioneert: een winkel met een breed assortiment aan sportkleding voor iedereen. Iedereen die een proefles heeft afgerond ontvangt dan ook een gratis Decathlon giftcard t.w.v. € 5. De giftcard is vrij te besteden bij één van de Decathlon winkels.

Utrecht heeft twee Decathlon winkels:

  • Decathlon Utrecht Vredenburg
  • Decathlon Utrecht The Wall

Nieuwsgierig geworden? Meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles!