Sporten Voor je Deur is 8 jaar geleden in Utrecht Zuid, in de wijk Hoograven, begonnen. Inmiddels bieden we daar elke dag lessen aan, variërend van Bootcamp-hiit tot Full Body Workout en Kickboksbootcamp. We zijn super blij dat we nu door een samenwerking met Yogacentrum Rivierenwijk ons aanbod kunnen uitbreiden met vier yogalessen.

Het yogacentrum van Esther Hazendonk,  bevindt zich ook in Utrecht Zuid in de  wijk Rivierenwijk met een eigen studio. De eigenaresse van het yogacentrum vindt het belangrijk om tijd te nemen voor pauze: tijd voor rust, ontspanning én beweging. Tijd voor jezelf. ‘In ons yogacentrum aan de rand van hartje Utrecht kun je jezelf weer opladen, energie bijtanken en goed voor jezelf zorgen. Elke yogales is een uur waarin jij centraal staat.’

Wat voor soort yogales je ook volgt, na afloop ga je naar huis met een lichter en vrolijker gevoel en een vitaler en energieker lichaam. Kortom: je batterij is weer volledig opgeladen.Een van onze leden, Lotte, beschrijft yoga als volgt: “Yoga is voor mij een rustpunt in de week. Na de yoga kan ik er weer tegenaan. Het is als een soort anker. De rust en beweging, het losmaken van mijn lichaam en de aandacht die ik besteed aan wat ik doe voelt geweldig.” Wij bieden net als Yoga Centrum Riveierenwijk een les aan voor Zwangere dames. En die kunnen we mooi met elkaar uitwissleen. Dan krijg je en Bootcamp Zwanger en Yoga Zanger. 

Dit sluit perfect aan bij de filosofie van Sporten Voor je Deur, namelijk om goed voor jezelf te zorgen en te doen wat nodig is om je fit te voelen. Wij doen datmet onze buitenlessen zoals Bootcamp, en Esther biedt dat binnen aan met haar yogalessen.

Onze doelgroep bestaat uit mensen die behoefte hebben aan een moment van rust en ontspanning in hun drukke leven. Yoga biedt hen de mogelijkheid om even uit het dagelijkse hectische ritme te stappen en aandacht te besteden aan zichzelf. Het is een toegankelijke vorm van beweging die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

Naast het fysieke aspect heeft yoga ook vele mentale voordelen. Het helpt bij het verminderen van stress, verbetert de concentratie en zorgt voor meer innerlijke rust. Bovendien kan yoga ook helpen bij het verlichten van verschillende lichamelijke klachten, zoals rugpijn of stijve spieren.

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar je even kunt ontsnappen aan alle drukte, waar je kunt werken aan zowel je lichaam als geest, dan ben je bij Yoga centrum Rivierenwijk aan het juiste adres. Zo mooi dat we nu over en weer onze leden kunnen trakteren om een gebalanceerd en goed aanbod. Op een mooie samenwerking!

Lesesen van Yoga Centrum Rivierenwijk voor leden van Sporten Voor je Deur:

Dinsdag Hatha Yoga Flow 20.10-21.30 uur

Woensdag Yoga en Meditatie 19-20 uur

Vrijdag Hatha Yoga 9.30-10.30

Zaterdag 11.30-12.30 Zwanger Yoga

Voor meer informtie over Yoga Centrum Rivierenwijk Utrecht: https://www.yoga-asana.nl/