Inmiddels kennen we hem al een beetje, Leon Graumans, onze vaste hardloopclinic trainer bij Sporten Voor je Deur. Leon geeft al jarenlang hardloopclinics en is een bekend gezicht in de sportwereld. Zijn expertise en passie voor het hardlopen hebben hem gemaakt tot de topatleet die hij nu is. We zijn dan ook erg blij dat hij zijn kennis met ons wil delen.

Om nog meer mensen te kunnen laten profiteren van Leons trainingen, hebben we besloten om zijn les op maandagavond structureel aan te bieden. Sinds september 2023 zijn we begonnen met het uitwisselen van lessen tussen Sporten Voor je Deur en Leons hardlooptraining. Een geweldige samenwerking waarbij zowel Leons hardlopers als onze bootcampers kunnen profiteren van elkaars trainingen.

Leon is een fanatieke hardloper die regelmatig aan wedstrijden meedoet. Hij kent als geen ander de kneepjes van het vak en heeft veel ervaring opgedaan in de loop der jaren. Elke maandagavond om 19:30 uur verzorgt hij een groepstraining voor lopers die in staat zijn om 10 kilometer binnen een uur te kunnen lopen. Deze training is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde lopers.

Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan specifieke kracht- en techniekoefeningen die belangrijk zijn voor het verbeteren van je hardloopprestaties. Leon legt uit hoe je je looptechniek kunt optimaliseren, hoe je blessures kunt voorkomen en hoe je het beste kunt trainen voor een specifiek doel. De training is afwisselend en uitdagend, zodat je elke keer weer het maximale uit jezelf kunt halen.

Leon geeft ook bedrijfshardlooptrainingen via Sporten Voor je Deur aan WTC Utrecht. Op deze manier kunnen we elkaar verder helpen en profiteren niet alleen individuele hardlopers, maar ook bedrijven van Leons kennis en expertise op het gebied van hardlopen.

Ben jij klaar om je hardloopprestaties naar een hoger niveau te tillen? Dan is Leons groepstraining op maandagavond echt iets voor jou! Of je nu beginner bent of al wat meer ervaring hebt, Leon staat klaar om jou te begeleiden naar betere prestaties. Schrijf je snel in voor zijn training en ervaar zelf wat het verschil kan maken!

We kijken er naar uit om samen met Leon nog veel meer mensen te inspireren en motiveren om te gaan hardlopen. Want zoals Leon altijd zegt: “Hardlopen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Het geeft energie, ontspant en zorgt voor een gezonde levensstijl.” Dus waar wacht je nog op? Trek je hardloopschoenen aan en sluit je aan bij onze groepstraining met topatleet Leon!

Hardlooptrining Leon:

Maandag 19.30-21.00 start Van Vollenhovenlaan 341 Utrecht wijk: Transwijk

Meer informatie Leon: https://runningforever.nl/