Toen ik Sanne Wagenaar, de eigenaresse van Heart Yoga, sprak zag ze het direct zitten. Ze is, net als ik, voorstander van de combinatie van yoga en kracht & cardio. Yin en Yang eigenlijk. Ze had er zelf ook al eens over nagedacht om een bootcamp groepje in de buurt op te richten. Dus mooier kon het niet. Het uitwisselen van lessen tussen Heart Yoga en Sporten Voor je Deur, is een geweldige toevoeging voor onze leden.

Als je lid bent van Sporten Voor je Deur kun je nu met 3 lessen bij Heart Yoga meedoen en andersom geldt dit ook. Dit is vooral fijn voor de leden in Utrecht Noord-Oost en Zuilen, die dichtbij de kleine charmante yogastudio van Sanne wonen.

Bij Heart Yoga bieden ze authentieke pilates- en yogalessen aan waarbij je begeleid wordt door ervaren docenten. De positieve effecten van deze twee disciplines staan op zichzelf maar sluiten tegelijkertijd ook op elkaar aan. Door samen te werken kunnen we onze leden een gevarieerder aanbod bieden en hen helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken.

Yoga staat bekend om zijn vele voordelen voor zowel lichaam als geest. Het verbetert de flexibiliteit, versterkt spieren, bevordert ontspanning en vermindert stress. Daarnaast helpt het bij het verbeteren van de ademhalingstechnieken en het vergroten van het lichaamsbewustzijn.

Kracht- en cardio-oefeningen, zoals bootcamp, zijn ideaal om de conditie te verbeteren en vet te verbranden. Deze trainingen zorgen voor een hogere hartslag, stimuleren spiergroei en helpen bij het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Door yoga te combineren met deze intensieve workouts kunnen we onze leden een complete fitnesservaring bieden.

Wat maakt de samenwerking tussen Heart Yoga en Sporten Voor je Deur zo speciaal? Ten eerste geloven we allebei in het belang van persoonlijke aandacht en begeleiding. Bij Heart Yoga zorgen ervaren docenten ervoor dat elke student de juiste techniek beheerst en zich veilig voelt tijdens de lessen. Bij Sporten Voor je Deur werken we met kleine groepjes, zodat ik elke deelnemer individueel kan coachen.

Daarnaast hechten we beiden veel waarde aan een positieve en informele sfeer. Zowel bij Heart Yoga als bij Sporten Voor je Deur is iedereen welkom, ongeacht leeftijd of niveau. We moedigen onze leden aan om naar hun eigen lichaam te luisteren, grenzen te respecteren en plezier te hebben terwijl ze werken aan hun gezondheid.

Onze samenwerking betekent dat leden van beide groepen kunnen profiteren van elkaars expertise. Als je bijvoorbeeld al bekend bent met yoga maar nieuwsgierig bent naar bootcamp, kun je nu meedoen met onze bootcamplessen zonder extra kosten. En als je altijd al yoga hebt willen proberen, maar niet zeker weet of het iets voor jou is, kun je met onze samenwerking een paar lessen bij Heart Yoga volgen om te ontdekken of het bij je past.

Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt. Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Samen kunnen we onze leden helpen hun fitnessdoelen te bereiken en een gezonde levensstijl na te streven.

Dus, als je op zoek bent naar een gevarieerd fitnessprogramma waarin yoga en kracht & cardio samenkomen, kom dan langs bij Sporten Voor je Deur en Heart Yoga in Tuinwijk Utrecht. We verwelkomen je graag in onze groep en kijken ernaar uit om samen met jou aan een gezonder en gelukkiger leven te werken!

Lessen voor de leden van Sporten Voor je Deur:

Maandag Yin Yoga 18.30-20 uur,

Woensdag Vinyasa Yoga 19.15-20.15

Zondag Yin Yoga 11-12 uur

Meer informatie Heart Yoga: https://www.heartyoga.nl/