Sporten Voor je Deur werkt sinds kort samen met Marieke van Yogaschool De Orbit in Zeist. Deze samenwerking heeft als doel om het lesaanbod voor beide partijen te vergroten. Het uitwisselen van twee lessen per week zorgt ervoor dat leden van Marieke’s yogaschool kunnen deelnemen aan Sporten Voor je Deur, en vice versa. Samen staan we sterker, en dit partnerschap biedt talloze voordelen voor zowel de yogaschool als Sporten Voor je Deur.

De filosofie van Marieke en haar team bij Yogaschool De Orbit draait om het creëren van een moment van (actieve) rust waarin deelnemers even uit hun hoofd kunnen stappen en contact kunnen maken met hun lichaam en intuïtie. Bij Yoga gaat het niet zozeer om het perfect uitvoeren van houdingen, maar juist om het ontdekken wat goed voelt en hierdoor steeds meer ontspanning te vinden. Dit principe wordt niet alleen op de yogamat toegepast, maar ook daarbuiten.

Bij De Orbit werken ze in kleine groepen waarin iedere deelnemer op zijn/haar eigen niveau kan bewegen. Deze benadering is vergelijkbaar met de doelstelling van Sporten Voor je Deur: laagdrempelig sporten waarbij iedereen kan meedoen, ongeacht zijn of haar niveau. Beide partijen delen dus dezelfde visie op inclusiviteit en toegankelijkheid.

De samenwerking tussen Yogaschool De Orbit en Sporten Voor je Deur biedt vele voordelen voor de leden van beide partijen. Allereerst wordt het lesaanbod vergroot, waardoor er meer keuze is voor deelnemers. Yogaschool De Orbit biedt een breed scala aan yogalessen, zoals Hatha Yoga, Vinyasa Flow en Yin Yoga. Door te kunnen deelnemen aan deze lessen krijgen leden van Sporten Voor je Deur de kans om kennis te maken met verschillende yogastijlen en hun eigen voorkeur te ontdekken.

Daarnaast zorgt de samenwerking ook voor diversiteit in het lesprogramma. Sporters kunnen afwisselen tussen outdoor workouts bij Sporten Voor je Deur en yogasessies bij Yogaschool De Orbit. Dit zorgt niet alleen voor variatie in training, maar ook voor een gebalanceerde benadering van lichaam en geest.

Een ander voordeel van deze samenwerking is dat leden van beide partijen elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe mensen kunnen leren kennen. Dit draagt bij aan een gevoel van gemeenschap en verbinding binnen de sport- en yogawereld in Zeist.

Tot slot profiteren zowel Marieke als Sporten Voor je Deur van een groter bereik dankzij deze samenwerking. Leden worden aangemoedigd om hun ervaringen te delen met anderen, waardoor er nieuwe potentiële leden worden aangetrokken naar beide organisaties.

Kortom, de samenwerking tussen Yogaschool De Orbit en Sporten Voor je Deur is een win-win situatie. Het vergroot het lesaanbod, zorgt voor diversiteit in training, bevordert gemeenschapsgevoel en biedt een groter bereik voor beide partijen. Dus waar wacht je nog op? Doe mee met Sporten Voor je Deur en ontdek de rust en ontspanning die Yoga bij Yogaschool De Orbit te bieden heeft.

Nieuwe lessen voor de leden van Sporten Voor je Deur:
Donderdag 20-21 uur Hatha Yogaflow
Zaterdag 10-11 uur Mindfull Running

Meer informatie De Orbit: https://deorbit.nl/