Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Van een Facebookpagina voor kinderkleertjes in Houten, naar samen sporten voor de deur. De Houtense Stefanie (36) zocht naar een fijne plek om te sporten en vond die via, toen nog kennis, Ayla!

 

Stefanie en Ayla hadden elkaar al wel eens gezien via de kinderen, maar waren nog niet eerder aan de praat geraakt. Totdat er kleding geruild werd via het bekende Social Media netwerk. Inmiddels zijn ze vriendinnen én sporten ze twee keer per week samen bij Sporten voor je Deur. Hoe dat bevalt? Stefanie deelt haar ervaringen.

Er was gewoon een klik

“Het is zo leuk om te zien hoe er vriendschappen zijn ontstaan door Sporten voor je Deur” vertelt Stefanie. “De sociale interacties en activiteiten maken het sporten extra leuk”. Ze zien elkaar bij de kinderenopvang, op school en natuurlijk bij de bootcamp en dat schept een band. Dit was niet alleen voor Stefanie zo, ook voor andere vrouwen uit de Houtense Sporten voor je Deur groep heeft de bootcamp hun sociale leven verrijkt. “Er is een hecht clubje ontstaan waarmee we ook buiten de bootcamp om activiteiten ondernemen. Zo hebben we vorig jaar meegedaan met een winter competitie curling in Houten, dat was erg lachen. En we gaan we af en toe samen borrelen!” aldus Stephanie.

Samen sporten motiveert

Samen sporten heeft een hoop voordelen zegt Stefanie. “ Samen lachen, beetje kletsen en lekker buiten hard aan het werk, dat motiveert enorm”. Het helpt dan dat Sporten voor je Deur echt dichtbij is: voor Stefanie is het vijf minuten fietsen naar de les op dinsdag en op donderdag minder dan een minuut lopen.

Ook samen fit worden?

Lijkt het je ook leuk om in jouw buurt, samen met een groep enthousiaste mensen te gaan sporten? Woon een gratis proefles bij en kijk of Sporten voor je Deur ook iets is voor jou. Tot dan!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly