Teambuilding en vitale werknemers zijn belangrijke onderdelen binnen een bedrijf. Dit zorgt ervoor dat werknemers productiever zijn en zich meer bij de organisatie betrokken voelen. Daarnaast gaan ze met een prettiger gevoel naar het werk en ga je verzuim tegen. Sporten voor je Deur organiseert (wekelijks) bootcamps voor bedrijven om teambuilding aan te sporen.

Wat is een bootcamp?

Bij een bootcamp ben je buiten en werk je aan je hele lichaam. De full body workout is geschikt voor mannen en vrouwen. De trainingen bestaan doorgaans uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. Dit wordt buiten uitgevoerd zonder extra apparaten. De trainers van Sporten voor je Deur bieden deze bootcamptrainingen aan. Ervaren trainers leiden de deelnemers langs verschillende oefeningen die een aantal minuten worden gedaan. Op deze manier is iedere les leuk én gevarieerd.

Daarnaast heeft bootcamp ook veel voordelen. Naast dat je heerlijk in de buitenlucht kunt trainen, stimuleer je het groepsverband wat gezellig en motiverend werkt. Doordat de bootcamplessen op ieder niveau worden aangeboden, kan iedereen meedoen. En een bijkomend voordeel is dat je er ook nog eens veel calorieën mee verbrandt. Gemiddeld ligt dit tussen de 500 en 800 calorieën per training.

 

Bootcamp voor bedrijven

De bootcamp voor bedrijven is een leuke manier om te werken aan je gezondheid én teambuilding. Bij iedere training van Sporten voor je Deur staat samenwerking en interactie centraal. Dit brengt ze dichterbij elkaar en het is een laagdrempelige manier om je collega’s beter te leren kennen. De trainingen variëren van een half uur tot een uur en kunnen voor en na werktijd worden gegeven.

 

Werknemers in beweging

Naast de bootcamp voor bedrijven biedt Sporten voor je Deur en Move Your Business meer aan. Dankzij het all-in-one vitaliteitsprogramma blijft jouw bedrijf bewegend en fit, zowel thuis als op kantoor. Het programma van Move Your Business richt zich op de vitaliteit en welzijn van de werknemers. Hiervoor bieden ze verschillende programma’s aan.

Tussen het werken door is beweging van belang. Daarom biedt Move Your Business een online beweegprogramma aan om werknemers te stimuleren tussendoor voldoende te bewegen. Dit wordt gedaan door middel van korte oefeningen voor ieder moment van de dag. Het programma bevat (zweetvrije) workouts en diverse mindfulness- en yogaoefeningen. Dankzij deze oefeningen wordt de energie binnen jouw bedrijf verhoogd.

Beweegtips en energizers

Daarnaast kun je ook kiezen voor bordjes met fitte tips. Dit varieert van praktische beweegtips tot aan hands-on tips voor een gezondere leefstijl. Hiermee creëer je een dynamische werkplek en stimuleer je medewerkers om zich actief in te zetten om gezonder te leven. De 26 beweegkaarten helpen hier ook bij. In slechts één minuut zorgen de verschillende energizers ervoor dat iedereen weer actief en aandachtig meedoet.

 

Coaching en training

Move Your Business staat voor persoonlijke coaching en begeleiding. Dit wordt afgestemd op persoonlijke behoeften en wensen. Zo blijft het laagdrempelig én toegankelijk. En om ervoor te zorgen dat er bewuste, gezonde en fitte medewerkers binnen jouw bedrijf zijn én blijven, worden de Company Trainingen in groepsverband aangeboden. Hiermee wordt de interactie gestimuleerd en motiveren mensen elkaar om gezonder in het leven te staan.

Vind jij vitale, gezonde en fitte medewerkers ook belangrijk? En ben je benieuwd naar wat Sporten voor je Deur en Move Your Business voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vooral een kijkje op de site: https://sportenvoorjedeur.nl/ en https://moveyourbusiness.nl/