Marleen (38) doet al vanaf 2017 mee met de bootcamplessen in de wijk Hoograven in Utrecht. Vanaf mei 2019 tot en met december 2019 heeft Marleen de meeste lessen gevolgd! Ze heeft maar liefst 44 keer meegedaan. Hiermee is Marleen op de eerste plek geëindigd! Wij zijn natuurlijk heel trots op haar en zijn benieuwd naar haar motivatie om zo vaak te komen. Marleen vertelt hoe het haar lukt om zo vaak te komen.

Flexibel
Marleen geeft aan het erg fijn te vinden dat de lessen buiten zijn. Zij sport twee á drie keer in de week, en vindt het fijn dat Sporten Voor je Deur zo flexibel is. Als het even niet uit komt om te sporten kan ze gewoon een andere dag gaan sporten, hoe fijn is dit!

Discipline
De discipline die Marleen heeft, is fit worden. Marleen geeft aan niet veel te bewegen tijdens het werken en dat het daarom fijn is, wat beweging te krijgen. De trainingen helpen ook bij de mentale gezondheid! De lessen

van de trainers slaan erg goed aan, vooral van Tessa en Cas vindt Marleen super. ‘De trainingen hebben veel effect op de conditie en kracht, omdat het ‘lekkere pittige’ lessen zijn.’

Ook samen fit worden?
Lijkt het je ook leuk om in jouw buurt, samen met een groep enthousiaste mensen te gaan sporten? Bekijk de website van Sporten voor je Deur, woon een gratis proefles bij en kijk of Sporten voor je Deur ook iets is voor jou. Tot dan!