Sporten Voor je Deur in de media! Wat ontzettend leuk dat RTV Utrecht aandacht heeft besteed aan Sporten Voor je Deur! Ze kwamen met de camera langs om te vragen wat wij doen nu de avondklok is ingegaan. We konden het goede nieuws geven dat wij gewoon alle 30 lessen blijven geven alleen iets vroeger op de avond. Het is een kort item met Ankelien waarin uitgelegd wordt hoe we te werk gaan. Klik hier voor het filmpje.

We mogen door!

Alle lessen kunnen doorgaan in de huidige vorm; sporten in duo’s op afstand van elkaar en de trainer komt steeds langsgelopen of gerent. Het enige wat zal veranderen zijn de tijden waarop gesport wordt. Door de avondklok zijn veel lessen vervroegd zodat we lekker kunnen Coronaproof kunnen blijven sporten en ook op tijd weer binnen zijn voor de avondklok. We zijn dan ook super blij dat we dus gewoon door kunnen gaan en nog steeds alle lessen voor jullie kunnen verzorgen.

Extra online lessen

Voor mensen die niet zo vroeg in de avond kunnen sporten hebben wij ook iets bedacht. Op donderdag om 20.30 uur is er een extra zoomles zodat je ook vanuit huis of de tuin lekker kunt blijven sporten. Daarnaast gaan wij 2X per week een Kids Bootcamp online verzorgen en 1X per week een ouder kind training. Zo kan het hele gezin fit blijven!