Sporten Voor je Deur houdt van samenwerken, vanaf nu kunnen leden terecht bij de goede Fysiotherapie Praktijk Actifitaal in Utrecht: Actifitaal 

• Bootcamp in Houten, ook voor zwanger sport

Een fijne warme samenwerking met Actifitaal

Om Sporten voor je Deur te optimaliseren is Ankelien een samenwerking aangegaan met Robert Lutz van Actifytaal. Als fysiotherapeut biedt hij maatwerk voor zijn klanten. Dankzij deze samenwerking kan Ankelien haar leden doorsturen als zij sportblessures hebben. “Zij denken op een vooruitstrevende manier aan de gezondheid van mensen en dat sprak mij erg aan.”

Opzoek naar een fysiotherapeut

Om de leden van Sporten voor je Deur direct te kunnen helpen als zij een blessure hebben, zocht Ankelien naar een goede fysiotherapeut. “Al snel kwam ik terecht op de website van Robert. Zijn toegankelijkheid en verfrissing sprak mij erg aan. Doordat zij op een vooruitstrevende manier denken aan de gezondheid van de mensen, wilde ik graag met hen gaan samenwerken.”

Fysiotherapeut Robert Lutz bevindt zich al lang in de fysiowereld. Hij heeft al ruim dertien jaar een eigen fysiotherapiepraktijk, genaamd Actifytaal, waarin ze klanten helpen om van blessures af te komen. Daarnaast is hij vorig jaar gestart met een nieuw bedrijf genaamd Medizijn. “Dit hebben wij opgericht om zo een gezondheidscentrum op te zetten. Naast de fysiotherapiepraktijk hebben wij veel samenwerkingsmogelijkheden met een osteopaat, diëtist, vitaliteitscoach, een hypnotherapeut en nog veel meer.”

 

Gezondheid op nummer 1

Robert heeft dit opgericht om maatwerk aan zijn klanten te kunnen bieden. “Vaak als je een blessure hebt, denk je gelijk aan de fysio. In ons centrum werken wij met verschillende mensen samen zodat we kunnen kijken wat klanten écht nodig hebben.” Dit is de reden waarom Robert altijd kijkt vanuit een groter geheel en maatwerk levert. “Gezondheid staat daarbij op nummer 1.”

 

Elkaar versterken

Het leuke aan de samenwerking is dat Robert en Ankelien naar elkaar kunnen verwijzen. Ankelien: “Daarin kun je elkaar versterken. Als mijn leden blessures hebben kan ik ze doorverwijzen naar Robert. En als Robert klanten heeft die na een behandeling graag weer willen sporten, kunnen ze bij mij terecht.”

 

Enthousiast

Doordat Ankelien en Robert op deze manier een compleet pakket kunnen aanbieden, zijn ze allebei erg enthousiast. Robert: “Hierdoor kunnen we het verlengde van elkaar benutten. En dat is erg mooi. Het is belangrijk om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen op de juiste manier. Daarin hopen we dat we samen een grotere groep kunnen bereiken.” Ankelien is het hier mee eens. “We vinden het belangrijk dat iemand veilig en verantwoord kan trainen op zijn eigen niveau. Dit gaat ons lukken dankzij deze fijne en warme samenwerking.”