Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

We gaan weer beginnen vanaf 11 mei dit zijn de Corona regels 😊

  • De oude trainingen pakken we weer op, maar op 1,5 meter afstand!
  • Bij hoesten en niesen moet je thuisblijven.
  • We hanteren een maximum van 12 deelnemers per training om de veiligheid te kunnen waarborgen. Praktisch gezien: niemand staat meer vast ingeboekt in Fitmanger. Schrijf jezelf daarom in bij de les die je wilt volgen voorafgaand aan de les. Mocht je niet kunnen, meld je dan 2 uur van tevoren af. Dan kan een ander nog deelnemen. We zijn wel streng. 1x niet inschrijven een waarschuwing. De tweede keer mag je niet deelnemen. Dat is voor onze en jullie veiligheid.
  • De trainer kan ervoor kiezen om pionnen te plaatsen. Het is de bedoeling om een eigen pion uit te kiezen waar jij de les kan gaan volgen, zo kan de trainer de 1,5 meter-regel naleven. Veel oefeningen zullen op de plaatst plaatsvinden, om 1,5 meter te bewaken.
  • Ook gaan we weer kickboksen! Neem dan wel je eigen kickbokshandschoenen mee. We werken met stootkussens die we ophangen of er worden aanpassingen gedaan in oefeningen.
  • Neem eigen matje mee, als je die wilt gebruiken. Je kan natuurlijk ook op het gras de grondoefeningen doen en/of een grote handdoek meenemen.
  • Aangezien het voor ons ook een onbekend situatie is, houden we deze maatregelen aan tot nadere berichtgeving.

Alle trainingen op locatie zijn tot nader bericht vanwege de Corona crisis geannuleerd. Wij geven wel online live sporttrainingen. Elke dag om 9 en 19.30 uur op Youtube: Klik hier!

We hebben ook specials als: Yoga, Yolates, Mama Baby Fit!. Kickboksen. Ook via Facebook te volgen: Klik hier!

Iedereen mag meedoen! Zie jullie live op Youtube!

Hartelijke groet,

Ankelien

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly