Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

JuliettTrainer Sporten Voor je Deure (22) ook wel Juul genoemd, is stagiaire en trainer bij Sporten Voor je Deur. Ze is trainer in Maarn en geeft de bootcamp met veel enthousiasme. Juul is voor het tweede jaar stagiaire bij Sporten Voor je Deur en studeert op dit moment af als Sportkundige aan de HAN. Met haar afstudeeronderzoek wil ze de trainingen optimaliseren om het beste aan de leden te bieden!

´Sport en bewegen voor iedereen mogelijk maken is mijn doel´

Ze studeert Sportkunde met als specialisatie bewegingsagogie. Sport en bewegen voor iedereen mogelijk en toegankelijk maken is haar doel. Dit neemt ze mee in de trainingen die ze verzorgd en in de coaching die ze bied. Voor haar is het belangrijk dat iedereen, maar ook echt iedereen mee kan doen.

Training geven bij Sporten Voor je Deur

Juul geeft nu een jaar training bij Sporten Voor je Deur in Maarn. Deze groep is nieuw opgezet en vanaf het begin is ze erbij. In de trainingen vind Juul het belangrijk dat de deelnemers worden uitgedaagd, maar ook dat er tijd is voor plezier! Ze bouwt graag een band op met de groep, zodat ze haar goed kennen maar ook andersom. Om op die manier ook een training voor iedereen passend en leuk te maken.

´Afwisselend werk is voor mij heel belangrijk´

Naast bootcamp geven en het studeren werk ze bij de Praxis. Een totaal andere omgeving met hele andere uitdagingen. Ook hier helpt ze graag mensen met het beste resultaat behalen. Daarnaast kan ze hier haar creativiteit in kwijt en vind ze de combinatie van deze twee vakgebieden afwisselend en interessant.

Hobby’s

Er blijft niet veel tijd over naast studie, bootcamp geven en werken bij de bouwmarkt. Maar als er vrije tijd is, geniet ze er van om met vrienden naar het terras te gaan of met haar vriendin lekker uit eten te gaan. Andere hobby’s zijn erg wisselend maar altijd erg actief en creatief. Ze gaat graag fitnessen, longboarden, surfen in de zomer, challenges en klus(jes)sen doen.

 

‘Maar dat leer je alleen door alles gewoon te proberen’

Juul blinkt niet uit in een ding, maar ze is goed in veel verschillende dingen. ‘Maar dat leer je alleen door alles gewoon te proberen’! Minder goed is ze in wachten, stil zitten en stil zijn. Maar zoals ze zelf zegt hoeft ze dat gelukkig niet vaak!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly